Da li biste i vi imali seks za jednu noć?

Istraživanja pokazuju da je sve više devojaka, ali i starijih žena imalo je seks-aferu s totalnim neznancem. Iako su mnoge zaista uživale u vatrenom vođenju ljubavi, neke od njih se baš i nisu bajno provele

  • 35

Sve je veći broj pripadnica nežnijeg pola koje su se upustile u kres-šemu na jedno veče. Surovo, ali istinito, mnoge su gorko zažalile zbog ovog erotskog iskustva i to ne samo zbog toga što je sam seks, lišen romantike, bio loš.

Kako pokazuje najnovije istraživanje, mnogo je žena koje su tokom ovakve jedne avanture zaradile neku polno prenosivu bolest, poput kondiloma, genitalnog herpesa ili nečeg goreg. Posebno zabrinjava to što ima i onih koje su neželjeno i neplanirano ostale u drugom stanju, za šta im je na kraju jedini izlaz bio – abortus.

Skoro polovina devojaka u dvadesetim godinama imalo je barem jednom seks za jednu noć, a seks bez obaveza praktikuje 46 odsto ispitanica u tridesetim, kao i 45 žena koje su prevalile četrdesetu. Usputni seks isprobala je i trećina žena u pedesetima.

Mnoge od njih su se pokajale, a najviše ih ima u grupi dvadesetogodišnjakinja, jer je među njima najveća stopa polnih bolesti, neželjenih trudnoća i abortusa (oko 25 odsto). Kaju se i tridesetogodišnjakinje, ali nešto manje.

Za razliku od njih, zrelije dame kao da uopšte nemaju loših iskustava ovog tipa, ali to je vrlo verovatno zato što em umeju da se čuvaju, em znaju da uživaju u seksu i mnogo lakše dolaze do orgazma.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    24. april 2014 | 13:50

    Nikada se nisam pokajala zbog toga sto sam imala sex. Uvek sam se pokajala kada nisam imala sex, a mogla sam. Imam 43 godine, da ne mislite da sam neka klinka koja ne zna sta hoce. Toliko! :)

  • Ona

    24. april 2014 | 14:11

    Gospodo vi sto ste ZA, zamislite da su vase seke, majke, kceri, ZA. Garantujem da necete vise biti ZA.

  • Aha, kako da ne

    24. april 2014 | 13:55

    Sve muski komentari,...bez Ljubavi, hvala ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA