≫ 

Da li je seks bolji sa obrezanim ili s neobrezanim penisom?

Trend obrezivanja penisa sve je popularniji u svetu, ali da li ste se ikad zapitali koja je razlika između muških alata koji su prihvatili da budu moderni i onih koji su zadržali svoj uobičajeni izgled? Upravo ćete otkriti

Iako trend obrezivanja još uvek nije uzeo maha u Srbiji, činjenica je da je postao jako popularan širom planete. I što je još važnije, širi se velikom brzinom. A da li zapravo znate zbog čega se muškarci obrezuju, izuzimajući svima već poznate verske razloge? Kao i koja je razlika između obrezanog i neobrezanog penisa i s kojim tipom muškog ponosa je seks bolji?

Nekoliko je činjenica koje treba da znate.

IZGLED

Neobrezani: Neobrezani penis izgleda kao da ima "kapuljaču" ili kao da nosi dolčevitu (rolku).

Obrezani: Glava obrezanog penisa podseća na kacigu Darta Vejdera, a da ne pominjemo da tako izgleda i većina dilda.

ZDRAVLJE

Neobrezani: Kod neobrezanih penisa posebnu pažnju treba posvetiti higijeni (pomeranje kožice prema dole prilikom pranja).

Obrezani: Studija napravljena u Africi pokazala je da su obrezani heteroseksualni muškarci čak 60 odsto manje osetljivi na HIV te da nedostatak kožice znatno smanjuje količinu bakterija u tom području.


Kakav je osećaj za muškarca?

S obzirom na to da se većina obrezivanja dogodi dok je muškarac beba, nema stvarnih seksualnih "gubitaka". Iako neki tvrde da su obrezani muškarci manje seksualno osetljivi, nema načina da se zna da li je to zaista tako, jer muškarci zapravo nemaju s čime to da uporede.

Kakav je osećaj za ženu?

Mnoge žene kažu da je seksualni osećaj isti s obrezanim i neobrezanim penisom, razlika je samo u izgledu, u "višku" kožice kod neobrezanih penisa. Većina se slaže da su obrezani lepši.

(Telegraf.rs/Net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    26. jun 2014 | 17:21

    Prirodno je uvek najbolje a ove sto sakate decu na zivo bez da ih ista pitaju zbog svog verskog fanatizma necu da komentarisem

  • Saki

    26. jun 2014 | 22:09

    Ja znam da bi moj dragi poludeo bez kožice. I pitala sam ga koja je razlika - kaže bio bi stalno suv da je obrezan, osetljivost bi nestala, postalo bi osetljivo kao i dlan i to je to (a da i ne bi mu bilo isto dok ga d**a). Ja sam zadovoljna sa njim sta god da radim/o.... Meni odgovara sto je osetljiv i sto mogu da ga dovedem do ludila.

  • DabaLV

    26. jun 2014 | 17:37

    E necete mi ga krnjit pa kako god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA