RADUJTE SE: Stigao je najsnažniji vibrator svih vremena! (FOTO) (VIDEO)

Za sve one dame (ali i ponekog muškarca) koje u trenucima dokolice obožavaju da se samozadovoljavaju vibratorom, uskoro stiže seks-igračka “The Glov” koja će nadmašiti sve njihove najluđe maštarije

  • 6

Konačno je stigla revolucija i na tržište seksualnih igračaka. Sada je tu super-moćni “The Glov”, vibrator-rukavica koja vam pruža šansu da doživite nezaboravne orgazme prilikom masturbacije.

U pitanju je seks-igračka koja na prvi pogled izgleda šašavo i neprivlačno, a zapravo vam donosi bezbroj mogućnosti da dostignete višestruke vrhunce.

Zahvaljujući svom ergonomskom obliku, više nikad nećete imati upalu mišića do koje može da dođe zbog neprekidnog "rada prstićima" u neprirodnoj pozi.

Pritom, sva ranije teško dostupna mesta prilikom solo-zabave, sada su vam bukvalno na dohvat ruke.

“The Glov” dolazi sa više nastavaka i masažera, kako za penetraciju, tako i masažu klitorisa, pa možete svaki put da odaberete novi put do seksualnog zadovoljstva.

Takođe, ova moćna alatka ima više modaliteta rada, tako da prema nahođenju možete da birate brzinu i stepen vibracija.


Na veliku žalost svih zainteresovanih, ova seks-igračkica zasad se još uvek ne nalazi u slobodnoj prodaji, jer nije prošla sve nužne ateste, ali ako želite da podržite njen razvoj, možete preko sajta IndieGoGo donirati novac i postati “probni pilot” vibrator-rukavice za koju proizvođači garantuju da će postati globalni hit.

Da li biste se usudili da probate ovu moćnu zver?

(Telegraf.rs / IndieGoGo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA