Lepo vam je s novim dečkom? Pazite da ga ne izgubite!

Ako se osećate kao da ste na sedmom nebu i osećate se divno, zapitajte se još jednom da li da se totalno prepustite tim emocijama, ili da bi ipak bilo bolje da se malo spustite na zemlju i počnete da razmišljate

  • 0

Veoma često, sveže zaljubljene devojke imaju tendenciju da se ponašaju kako ne bi trebalo. Otkrivamo vam nekoliko grešaka koje su im zajedničke.

ON JE CENTAR SVETA

Zapamtite: još uvek imate život i obaveze van te veze. Jedno od najvažnijih pravila za sretnu i zdravu vezu je to da vaša sreća ne sme u potpunosti da zavisi od njega.

ZANEMARIVANJE PRIJATELJA I PORODICE

Znamo da želite svaki slobodan trenutak da provedete s njim, ali tako ćete zanemariti druge ljude u svom životu, koji su i pre njega bili tu. Uvek nađite vremena za svoju porodicu i prijatelje. Oni će biti tu i onda kad njega možda više ne bude.

DRUŠTVENE MREŽE

Nema ničeg lošeg u tome da nekoliko zajedničkih slika objavite na Fejsbuku ili Instagramu, ali deljenje svakog trenutka vaše veze sa virtuelnim prijateljima, spada u loše ponašanje. Vašoj vezi potrebna je intima, a pored toga takvo ponašanje drugim ljudima ide na živce.

VELIKI PLANOVI

To što ste srećni i zaljubljeni, ne znači da je to - to. Tek ste na početku, a pravi problemi još uvek nisu na vidiku. Pravljenje velikih planova naglas, osim što bi mogli da ga uplaše i oteraju, moglo bi vas da vas na kraju razočara, ako se ispostavi da on ne razmišlja isto. Pustite nek stvari idu svojim tokom.

UPOREĐIVANJE S BIVŠOM

To nipošto nemoj da radite. Izazvaćete samo nepotreban stres, a moglo bi da dođe i do svađa, kad počnete da preterujete. Postoji opravdan razlog zašto je ona prošlost, a vi sadašnjost.


(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA