ŽENE ISKULIRAJTE ŠMINKU: Muškarci to ne vole!

Bilo da se šminkate da biste impresionirale muškarce, ili jednostavno zato da bi se bolje osećale, razmislite o ovome pre nego što sledeći put stavite mejkap

  • 16

Oko 45 odsto muškaraca kaže da bi ih odbila devojka koja ima previše šminke. Ipak, 14 odsto žena ne pomišlja da izađe iz kuće a da se bar malo ne našminka.

Oko 10 odsto žena kaže da se redovno šminkaju da bi impresionirale muškarce, dok većina kaže kako je to deo njihove dnevne rutine bez koje ne mogu zamisliti dan, pokazala je studija izvedena na više od 1000 žena i 550 muškaraca britanske kompanije St.Ives.

sminkanje

Prema njoj, čak 40 odsto muškaraca smatra da žene stavljaju previše šminke, i kažu da preferiraju prirodan izgled. Oko 45 odsto pripadnika jačeg pola kaže kako ih žena s preteranom šminkom ne privlači, a to im je uz preteranu preplanulost glavni razlog zbog kojeg im se potencijalna partnerka ne bi svidela, piše Daily Mail.

Oko 50 odsto žena će se u jednoj godini našminkati oko 1500 puta, a jednak procenat njih kaže da imaju više samopouzdanja ako su našminkane. Nedelja je dan koji je rezervisan za "slobodnu kožu" i 48 odsto žena kaže da se tada ne šminkaju.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • www

    5. septembar 2014 | 18:50

    Kako me nerviraju ovakvi tekstovi! A muskarci se bukvalno okrecu za najnafrakanijim ribama! Bas pre neki dan, prolazi zena, zaista osrednjeg izgleda ali bas previse nasminkana, svi su se okretali za njom, i bas pomislih na ove "studije". Dosta gluposti kako oni ne vole smink... Licno volim da se sminkam ali jako malo, prakticno neprimetno jer to i jeste poenta sminke da malo osvezi a ne da bude maska i bas me briga sta ko misli o tome, ja uzivam u tome.

  • Lellica

    5. septembar 2014 | 14:09

    Aha, kako da ne!!! Ali ako im date da izaberu izmedju Pamele Anderson i neke prirodne devojke jos uz to i nenasminkane zamislite koga ce izabrati......ma jade....

  • Priroda

    5. septembar 2014 | 16:56

    Maskara mi je obavezna i nista vise.Puder ne podnosim imam osecaj da se gusim.Muskarcima sam lepa i bez sminke ali oni nisu ni vazni jer je bitno kako se ja osecam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA