Evo kako da provalite da li je vaša veza postala ozbiljna

Postoje znakovi koji ukazuju na to da veza postaje ozbiljna, poput upoznavanja roditelja ili zajedničkog useljenja, Ali postoje i oni mali, koji takođe mogu biti jasni pokazatelji da ste postali ozbiljniji

  • 6

Ugodna tišina je jedan od takvih znakova. Prvi seks je veliki trenutak, ali isto tako je i prva noć kad niste vodili ljubav, a proveli ste je zajedno i bilo vam je lepo.

PRIJATNA TIŠINA

Ne ona koja sledi nakon velike svađe, već ona kada podelite zajednički trenutak, u kome nisu potrebne nikakve reči, a svejedno vam je lepo.

 

NEPRIJATNA INFORMACIJA

I pritom ne mislimo na ono što ste ciljano želeli da otkrijete, nego ono što vam je slučajno izletelo tokom razgovora, a to sigurno ne biste otkrili na prvom sastanku. Ni idućih 10.

NEPLANIRANI IZLASCI

Na početku svake veze, sve je uvek precizno isplanirano. Tako se planiraju izlasci na kul mesta, sve da biste impresionirali partnera. Iako obožavamo i takve izlaske, oni neplanirani, koji ne podrazumevaju nikakve posebne pripreme, puno govore. To je prelazak sa izlaženja na provođenje vremena zajedno, što svakako ima veću vrednost.

Foto-ilustracija: Foter.com /  Alba Soler Photography Foto-ilustracija: Foter.com / Alba Soler Photography

NOĆ BEZ SEKSA

Prvi seks je važan trenutak, ali isto je tako i prva noć kad niste vodili ljubav, a proveli ste je zajedno i bilo vam je lepo. Koliko god seks bio važan, i ovakve stvari itekako povezuju parove i pokazuju koliko ste se zbližili.

Foto-ilustracija: Foter.com / LyndaSanchez Foto-ilustracija: Foter.com / LyndaSanchez

POSLEDNJI ZALOGAJ OMILJENE HRANE

Kad umesto sebe, njime počastite svog partnera, sve je jasno, zar ne?


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♡ LaViCa ♡

    26. januar 2015 | 17:12

    Tako lep clanak! ...ali mi mnogo zao sto sam usla u komentare, koji su me ranije radovali i uveseljavali, nekad i vise od samog clanka i teme, ali... ovo vise stvarno nema smisla!!! Deluje bolesno i isfrustrirano...negativno! Izvinjavam se i pozzz za sve, i iskrena molba...PRESTANI TEEE...!!!

  • ZMK-a

    24. januar 2015 | 23:51

    Nikada nisam imala ozbiljnu vezu, uvek je to bilo samo zbog sexa. Ne verujem u ljubav, to je za muškarce a nama ženama je cilj da se udamo za što bolje situiranog muškarca. Jedna noga mi je malo kraća pa možda i zbog toga nisam imala sreće :-D

  • ono

    25. januar 2015 | 08:27

    bez uvrede,alimislim da je tebi i mozak 'kraci',jer ovim komentarom si to to potvrdila,definitivno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA