OVAKO POČINJU SVAĐE: Pet pitanja koja mrzi svaka žena

Prevodimo vam sa vašeg jezika na ženski jezik - vi ste jedno rekli, ali je ona razumela potpuno drugačije i sada ste aktivirali bombu

  • 8

Kako biste izbegli svađu, za vas smo pripremili 5 pitanja koja svakako treba da preskočite.

 

Hoće li to još dugo?

 

Ona čuje: I dok ja lepo sedim u autu i čekam da ti spakuješ stvar od sina, nahraniš psa, zamotaš rođendanski poklon i zaključaš kuću, pitam se zašto ti toliko treba?

 

Zašto ovo pitanje iritira žene? Zato što time pokazujete kako zapravo ne razumete šta je sve potrebno obaviti pre puta. Da se vama prepusti stvar u ruke, na rođendan biste stigli bez poklona, pelenica i bočice za dete. Kuću biste najverovatnije zaboravili da zaključate, a pas bi crkao od gladi.

 

 

Ne misliš li da bi mogla do teretane?

 

Ona čuje: Debela si, i to zato što ne vežbaš. Ako dobiješ još dve kile, ostavljam te!

 

Zašto ovo pitanje iritira žene? Zato što tada osećaju da moraju izgledati drugačije kako bi bile prihvaćene. Muškarci ne shvataju da je dodatna kockica čokolade za žene način borbe s prezahtevnim šefom ili neumornim detetom.

 

Šta je za večeru?

 

Ona čuje: Mesto ti je u kuhinji. Nije me briga što radiš ceo dan. Večera je tvoje zaduženje, a ja sam gladan.

 

Zašto ovo pitanje iritira žene? U tom trenutku žene osećaju da je i dalje većina kućnih poslova na njihovim leđima. Iako rade po ceo dan, a možda i zarađuju više od partnera.

 

 

Kakav ti je bio bivši dečko?

 

Ona čuje: Ne sviđa mi se pomisao da si bila s drugim. Zapravo, želim čuti da je on bio totalni idiot i da si jedva čekala da raskinete.

 

Zašto ovo pitanje iritira žene? Bivši momci su privatna stvar koja nema veze s trenutnom vezom. Kad žene nevoljno pričaju o prošlim vezama, muškarci odmah pomisle kako one nešto krijuu. Svi mi imamo tajne o kojima ne volimo da pričamo. To treba prihvatiti.

 

 

S kim si razgovarala?

 

Ona čuje: Ne verujem ti. Ne volim kad razgovaraš s drugim muškarcima. Ti si samo moja. Nemoj to zaboraviti.

 

Zašto ovo pitanje iritira žene? Zato što se tada osećaju kao objekat, a ne ljudsko biće. Svima su nam potrebni prijatelji. To što se ona nekome nasmejala, ne znači da želi s njim u krevet.

 

(Telegraf.rs/PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shaban

    29. septembar 2014 | 11:37

    Za ovo zadnje. Moja se nasmejala,pa se i odradila sa drugim...

  • Ivy

    29. septembar 2014 | 17:30

    Najbolje je kad pitas sto bi on za veceru, ali on ne zna i svejedno mu je, ali kad stavis na stol, sjeti se da mu se ipak to skuhano i ne jede bas, ali svejedno ce pojest, eto sta ce jadan ne bio! Ma prc of! Nema vecere!!!! I mrzim to pozurivanje. Treba mi koliko mi treba, a ako me netko svakih 5 minuta ispituje koliko jos i kad cu bit gotova sigurno me to nece pozuriti nego samo mogu bit jos sporija.

  • Grofica

    29. septembar 2014 | 17:36

    ,,odakle ti ova modrica''?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA