VEROVALI ILI NE: Ovaj čovek doživi po 100 orgazama na dan!

Da li je tridesetsedmogodišnji Dejl Deker pravi srećnik ili neopevani baksuz, predlažemo vam da procenite tek nakon što budete pročitali njegovu neobičnu priču

  • 8

Telegraf je do sada više puta pisao o slučajevima multiorgazmičkih žena. Nažalost, iako u teoriji to zvuči kao rajski život, u pitanju je problem s kojim se ove dame ponekad vrlo teško nose. Međutim, znate li kako je muškarcu koji svaki dan, bez ikakvog vizuelnog stimulansa ili dodira, svršava po stotinu puta?

Do pre dve godine, Amerikanac Dejl Deker (37) bio je sasvim normalan muškarac: radan i vredan suprug i otac dvoje dece. Njegov život je bio sasvim običan, sve do jednog nemilog događaja, kada je pao sa stolice i tom prilikom mu je iskočio jedan pršljen.

Samo u ambulantnim kolima, na putu do urgentnog centra, Dejl je doživeo pet seksualnih vrhunaca. Dijagnostikovana mu je trauma karličnih nerava, a već je u medicinskoj literaturi zabeleženo da ovo stanje može da dovede do hipersenzitivnosti genitalnog područja.

Za Dekera je to značilo da će morati da prestane da odlazi na posao, čisto da bi sebe spasao sramote, za slučaj da doživi orgazam na radnom mestu. Nakon toga, on svoje stanje opisuje poput kuge: grozno i odvratno. Ali, to nije sve.

- Zamislite da ste na sahrani rođenog oca, kleknuli ste u suzama ispred groba da biste mu odali poslednju počast, a onda doživite devet orgazama zaredom. Pritom, svesni ste da je iza vas čitava vaša uža i šira familija. Naprosto, poželite da više nikada u životu ne doživite vrhunac - priča ovaj momak iz Viskonsina, gde živi sa svojom suprugom Ejpril i sinovima Kristijanom (12) i Tejtenom (11) i dodaje:

- Iako vam fizički donekle sve to prija, nema tu nimalo stvarnog užitka. Naprosto ste zgađeni samom činjenicom da vam se to dešava, nebitno da li ste na javnom mestu ili pred sopstvenom decom. Užasno je teško živeti sa ovakvim problemom – iskren je Dejl.


Pored svega, njegov brak s Ejpril je u krizi i ona priznaje da joj ne pada nimalo lako da se nosi s problemom svog muža.

- Zaista je teško, posebno otkako je sav teret zarađivanja i kupovine pao na mene. Pritom, mi ne živimo više kao muškarac i žena i nema šanse da imamo seks. Štaviše, zbog njegovih orgazmičkih napada u poslednje vreme čak više ne spavamo ni u istom krevetu. Normalno je da se zbog svega vrlo lako posvađamo, čak i oko najnebitnijih sitnica – oktriva nesrećna Ejpril i dodaje.

- No, ne odustajem od njega. Nadam se da će doktori naći načina da mi vrate mog Dejla, koji mi užasno nedostaje. On je i dalje divan prema meni i posvećen otac našoj deci. Zato se nadam da će ovoj mori uskoro doći kraj – zaključuje ona.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA