Postanite majstor za poljupce! (VIDEO)

Mnogi mladići imaju frku od prvog poljupca, jer se plaše da neće uspeti da ispune očekivanja devojke koja im se sviđa. Evo šta je potrebno da znate da biste postali ekspert za ljubljenje

  • 0

Momci, ne plašite se prvog poljupca! Nije to nikakva posebna nauka, samo je potrebno da znate par važnih, ali jednostavnih caka i devojke će obožavati da se ljube s vama.

Prva i osnovna stvar je da zauzmete pravi stav. Bez obzira na to da li se ste super frajer ili ne, flertujte! Osmehnite joj se, gledajte je pravo u oči, zavodite... Tako ćete podstaći lučenje pravih hemikalijama kako u njenom, tako i u svom mozgu, koje će samo pojačati uživanje čak i ako se dosad niste ljubili.

Kad osetite da je pravi trenutak, priđite joj i lagano nagnite glavu u desnu stranu. Zašto? Istraživanja pokazuju da skoro 90 odsto ljudi pri poljupcu prirodno saginje glavu nadesno. Za to je zaslužan način na koje su nas majke dojile, ali nemojte sada da mislite o tome!

Treći korak je: navalite! Naravno, ne kao sivonja odmah jezikom da je izbalavite po čitavom licu, ali ne ni previše stidljivo. Zapamtite, zahvaljujući velikom broju nervnih završetaka, usne predstavljaju jednu od najosetljivijih tačaka na našem telu. Zato, igrajte se njenim usnama, sve dok ne ostane bez daha.

Srećno!

(Telegraf.rs / BuzzFeed)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA