Nagovorite je na seks s upaljenim svetlom, isplatiće vam se!

Svi znamo da devojke često znaju da budu stidljive i da zbog toga ne žele da tokom seksa svetla budu upaljena. To ume da bude romantično, ali isto tako može biti romantično i da se gledate dok vodite ljubav

  • 18

Poznato je da muškarci vole da za vreme seksa mogu da vide svoju partnerku, ali se dame ne slažu uvek s tim. Donosimo vam nekoliko saveta kako da je nagovorite na tako nešto, a da i njoj bude zanimljivo.

Ako u vašem krevetu leži gola žena, sigurno da želite dobro da je videte (osim ako su vam oči vezane, ali to je druga priča). Problem je u tome što većina žena želi da vodi ljubav u mračnijoj atmosferi i s ugašenim svetlima. Kako naći kompromis koji bi vam omogućio da je gledate, a da se vaša nežnija polovina ne oseća neprijatno?

Za početak, upalite samo malu noćnu lampu, tako da ona stoji ispred nje. Na taj način će senke suziti njen torzo, zatamnitće delove njenog lica i tela tako da će njene obline izgledati zanosnije. Koja žena to ne želi? Pored toga, ne možete pogrešiti ni sa svećama! Možete ih postaviti oko kreveta, a one će bacati blagu svetlost koja skriva nesavršenosti, a svi znamo koliko su sveće seksi. Osećaće se kao boginja.

Treći predlog je da odete do neke prodavnice u kojoj ćete pronaći prekidač kojim ćete regulisati jačinu svetlosti u sobi. Eksperimentišite i doći ćete do najboljeg rešenja. Vi ćete gledati njeno golo telo a ona se neće stideti.

(Telegraf.rs / Macho)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    29. septembar 2014 | 20:21

    Valjda ta opustenost dolazi i sa godinama,secam se svojih kompleksa sa 20g,bezpotrebnih,telo skoro savrseno,cvrste grudi a ja trazim da se ugasi svetlo,posle seksa jedva napipam vrata da dodjem do kupatila:-)Sada sa 36 apsolutno nemam komplekse,uzivam u seksu u svakom trenutku i ne opterecujem se glupostima.Drugarski savet devojkama,opustite se i uzivajte,ako postoji privlacnost i hemija,nista vise nije vazno.Naravno da sam ja za kombinaciju ljubav i seks.Savrseno jel da*-).

  • Ivy

    29. septembar 2014 | 17:37

    Ma kakva ugasena svjetla?! Ono sto ne vidim ko da se nije ni dogodilo!

  • pero

    29. septembar 2014 | 20:07

    Moja djeca su velika pa idu na spavanje poslije mene,a u međuvremenu piju vode,idu u wc,ulaze,izlaze,nešto pitaju...tako da sam ja prinuđen uglavnom seksati se po danu(što mi i ne pada tako teško,dosta je ljepše nego po noći)pa samim tim nikad ne palim svjetlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA