Šta to smeta udatim ženama?

Reč koja među zvanicama na svadbi izaziva suze, to "sudbonosno da", kod nekih muškaraca može da izazove lenjost. Mnoge žene su se srele s ovim fenomenom, kada jednom uđu u brak, njihovi muževi prestaju da budu romantični, pažljivi, prisutni...

  • 13

Naravno, ne očekuje se od muškaraca da pokupe baš svaku svoju čarapu s poda, ali neke stvari nikako ne bi trebalo da prestanu da rade. Evo i koje.

DRŽANJE ZA RUKE

Znate one stare parove koje tu i tamo viđamo na ulici i svaki put uzdahnemo, jer se nakon toliko godina i dalje drže za ruke? To svaka žena želi.

ZAVOĐENJE

Na početku veze, dok još ni su sigurni da će osvojiti ženu, muškarci se poprilično trude, kupuju cveće, obasipaju ih pažnjom, prave razne romantične gestove. Pripadnice nežnijeg pola volele bi da se to nastavi i u braku.

PLANIRANJE ROMANTIČNIH PUTOVANJA

Naravno da žene vole da sede sa svojim dragim na kauču i gledaju televiziju, ali ne bi volele da romantična putovanja prestanu jednom kad veza uđe u rutinu.

PRLJAV VEŠ

Niko ne voli da skuplja tuđe prljave čarape po stanu, za to postoji mesto i zove se korpa za veš. Muškarci često misle da ako su oženjeni, njihove prljave čarape više nisu njihov problem. Ali, ipak jesu.


(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smarač

    13. oktobar 2014 | 21:00

    Mislim da im smeta sama pomisao na činjenicu da su udate.

  • Ivana

    13. oktobar 2014 | 16:49

    Ovaj 123@ će ostariti onanisuci uz tv,sam....el sa ovakvim razmišljanjem,teško da će ženu naći....

  • Nodiuvodi

    13. oktobar 2014 | 14:57

    Sve do kraja je tacno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA