TATU-BURME: S njima nema šanse da se razvedete! (FOTO)

Poslednjih godina u svetu je, umesto trasicionalne razmene prstenja na venčanju, sve popularnije da mladenci na domalom prstu tetoviraju sve živopisnije burme. Možda su one dokaz da prava ljubav zaista mora makar malo da boli

  • 2

Iako se kroz istoriju menjao materijal od kojeg su napravljene i prst na kom se nose, burme su već vekovima glavni simbol večne ljubavi, bračnih zaveta, ali i vernosti.

Međutim, mladi danas više ne žele da nose prstenje na ruci, već biraju nešto drugačiji način da svetu pokažu da su zauzeti – tetovažu. Iako stariji mahom odmahuju glavom tvrdeći da tatu-burme predstavljaju svojevrsno “žigosanje”, današnji mladenci ih s ponosom nose.

Većina se opredeljuje za tatu s motivima klasične jednobojne burme, ali postoje i parovi koji biraju nešto originalnije i šarenije tetovaže sa imenom svog supružnika, stavljaju inicijale, ali i različite crteže sa skrivenim ljubavnim značenjem.

Neki tvrde da su, barem što se vernosti tiče, tatu-burme pouzdanije od klasičnog prstenja, pošto ih nije moguće samo skinuti, sakriti ih u džep i praviti se slobodan. Takođe, oni koji razmišljaju da se razvedu, promisliće o tom potezu dvaput, jer kolika je šansa da će naći novu ljubav dok im je stara iscrtana na tako vidljivom mestu.

Kako se vama dopada ova nova moda i da li ste uopšte ljubitelji tetoviranja?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA