NISAM MOGLA DA VERUJEM: Moj mišićavi dečko nekad je bio slatka devojčica!

Šarlot Uri (20) bila je ozbiljno šokirana kad joj je dečko Kijeran Moloni (23) pokazao svoje slike iz detinjstva. Ipak, ova priča je dokaz da ljubav pobeđuje sve

  • 76

Ona je doživela šok kakav nijedna druga devojka nije doživela! Kad je počela da se zabavlja sa mišićavim i muževnim Kijeranom Molonijem (23), Šarlot Uri (20) nije ni pomišljala da će jednog dana otkriti da je njen potentni i reprezentatnivni dečko pre samo deset godina bio slatka mala tatina i mamina princeza.

Možete zamisliti koliko je bila šokirana kad joj je Kijeran jednog dana prišao i rekao: “Draga, imam nešto da ti kažem”, a zatim priznao da je pre sedam godina promenio pol, i pokazao joj slike iz detinjstva: “Šarlot, ja sam rođen kao devojčica, po imenu Kjara”!

- Nikad ne bih pogodila šta ima da mi kaže, ni iz hiljaditog puta. Bila sam iznenađena, jer je tako muževan i mišićav, ali volim ga takvog kakav jeste i nikad ga ne bih menjala. Biologija nije bitna, on je moj najbolji prijatelj, a i veoma je muževan i ima sjajno telo – kaže Šarlot.

Šarlot je sportski podnela ovaj šok, čak i više od toga – ona i Kijeran sada planiraju da se venčaju i da naprave bebu – koristeći spermu najboljeg Kijeranovog prijatelja.

- Kad sam upoznao Šarlot, oduševila me je njena lepota, pa sam se plašio da joj kažem svoju tajnu. Trebalo je da prođe neko vreme, da zadobije moje poverenje, a onda sam joj sve rekao. Druge devojke koje sam imao su me ostavile čim su saznale moju tajnu, ali Šarlot je drugačija. Ona je neverovatna – kaže Kijeran, koji je odlučio da promeni pol u 14. godini, pošto je izgubio/la nevinost sa dečakom, i osetio da je to što je uradio “pogrešno”.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ForenzicarkaLA

    15. novembar 2014 | 04:00

    Ovako devojke i mladici da vam se ne bi desavale ovakve stvari evo jedan savet od mene koji vam doktor ne moze dati.Pogledajte ruke vaseg izabranika/ce.Kod zena kaziprst je duzi od domalog prsta,kod muskaraca je obrnuto.Ni sve operacije ni hormonske terapije ne mogu izmeniti strukturu kostiju.Ima tu jos stvari ali ova vam je najbitnija.Pozdrav i srecno !

  • Jelena

    14. novembar 2014 | 20:41

    On izgleda kao da ima Daunov simdrom.

  • Radoznao

    14. novembar 2014 | 17:58

    Jel ima neki dr. Hirurg ili neko slican da mi objasni kako naprave funkcionalan muski polni organ tamo gde ga nikad nije ni bilo? Deluje mi neverovatno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA