Osam stvari koje vam niko neće reći o analnom seksu, a baš biste hteli da znate!

Analni seks je mnogim devojkama uzbudljiv, ali većina njih odustane od ideje posle prvog pokušaja, jer nije onako kako su zamišljale. Istina, ima nekih neprijatnosti, ali sve to se može prevazići i, ako vam deluje interesantno, možete zaista uživati u njemu

  • 39

Analni seks je negde još uvek tabu tema, ali postoje mnogi ljudi koji smatraju da ne bi trebalo da bude tako. Ako i vi mislite da nema ništa loše u tome i ova ideja vas uzbuđuje, evo saveta kako da realizujete svoje seksualne fantazije.

Saznajte zanimljive činjenice o analnom seksu:

Ne boli, ali čudno je, kao da vas vanzemaljci “sondiraju”

Ako pri analnom seksu osećate oštar bol, onda nešto definitivno nije u redu. Više je kao da vam neko gura nešto što tu ne bi trebalo da bude i osećate kao da iznenada morate u WC.

Nije ponižavajuće

Nijedan seksualni čin nije ponižavajući sam po sebi, već samo zbog onoga što se nalazi iza toga. Ako vam se dopada analni seks, nema ničeg lošeg u tome, ali ako vam se ne dopada, a dečko vas primorava na to, onda je to ponižavajuće.

Neke žene ga vole, a neke ne

Ni jedne ni druge ne bi trebalo to da doživljavaju kao lični ili seksualni neuspeh.

Mogu se javiti gasovi

Posle analnog seksa, vaša guza može da ispusti vazduh koji se tu uvukao tokom akcije. Ako se to desi, samo se nasmejte i biće sve u redu.


Ako vam je neprijatno, nemojte odmah da odustanete

Ako vas uzbuđuje ova ideja, a osećaj vam je neprijatan, nemojte odmah da odustanete, jer će ponovni pokušaj opet biti neprijatan. Početak je najteži. Samo ga zamolite da uspori i penetracija treba da bude plića. Ako i posle toga ipak bude neprijatno i boli, onda to nije za vas i treba da odustanete.

Analni seks je moguć i u misionarskoj pozi

Da, i to je moguće, ali nije preporučljivo u početku, jer u toj pozi imate manje kontrole.

Da li postoji mogućnost da se ukakite?

Iako izgleda kao da može lako da se desi, ipak su male šanse za to.

Ako to uradite jednom, nije da sad morate svaki put

Ne znači da je to sad postalo deo vašeg seksualnog života i da mora da se desi svaki put. Ako vam nije do toga ne morate, to je jedino pravilo.

(Telegraf.rs / Cosmopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    17. novembar 2014 | 23:38

    Mmmmmm volim

  • Uma

    17. novembar 2014 | 23:12

    Svaku noc. ;)

  • komarac

    17. novembar 2014 | 23:31

    Meni malen pa svuda poentiram.Moraju oba partnera to da zele i da budu opusteni.Uz dosta lubrikanta uzitak zagaratovan.Muskarac da bude nezan i pazljiv milimetar po milimetar uz pauze i mirovanje dacete joj sansu da se navikne na njega u drugoj klasi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA