Imate velike grudi? Mora da ste trošadžija! (INFOGRAFIK)

Verovali ili ne, veličina korpe vašeg brushaltera prodavcima otkriva vaše kupovne navike. Što je cifra veća, rastu i šanse da ćete biti kupoholičarka, posebno kad je donji veš u pitanju

  • 15

Kolika god da vam je plata, to ne mora ništa da govori o tome koliko ćete para da potrošite šetkajući se po nekom tržnom centru. Sve zavisi od toga kolike su vam grudi!

Istraživanje koje je sproveo kineski šoping-portal Alibaba donelo je veoma iznenađujuće rezultate. Ispostavilo se da su dame s pozamašnijim poprsjem sklonije da preko neta naručuju luksuzne stvari, a naročito glamurozan donji veš.

Od svih žena koje nose C korpu 17 odsto je spremno da na web-u potroši baš mnogo novca. Što se tiče onih s D grudnjacima, 24 odsto su trošadžije, a kad su u pitanju zaista obdarene E-dame, čak 33 odsto njih uopšte ne haje koliko nešto košta, već su prave kupoholičarke, koje samo naručuju.

U odnosu na njih, pripadnice nežnijeg pola koje nose A ili B bruseve prave su štediše i među njima ima manje od sedam odsto onih koje su spremne da novac troše na naručivanje kojekakvih gluposti.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Umica

    22. novembar 2014 | 21:45

    Naravno da trosimo vise, jer korpe H mogu kupiti od 70e pa navise. Dok ove sa A korpicama, mogu za 1,5e da kupe brus.

  • Bojanica

    23. novembar 2014 | 13:39

    Pa to je zato sto kinezi prave bruseve do C korpe. Veci su skuplji i retko se nalaze lepi,uglavnom su bapski ili jednobojni i onda kad nadjemo neki lep odgovarajuci broj ne pitamo koliko kosta, samo kupujemo :D

  • Bubica

    24. novembar 2014 | 22:28

    Ziva istina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA