Sedam poza u seksu koje će izludeti svaku damu

Da žene vole seks podjednako kao i muškarci jeste dobro utvrđena činjenica. No, jači pol uvek se brine o tome hoće li u pravom trenutku odabrati pravu pozu, kojom će svoju dragu dovesti do eksplozije zadovoljstva. Evo užeg izbora onih sa kojima nikako ne možete pogrešiti

  • 2

Kučeći stil

O, da! Žene zaista mogu da uživaju u ovoj pozi. Ovo je možda jedan od najboljih seksualnih stilova, koji posebno raduje mušk svet. No, u ovom položaju neophodna je određena doza opreza, jer nedostatak nežnosti i divljačko ponašanje mogu samo da izazovu kontraefekat.

Dobra, stara misionarska

Ovo je, bez sumnje, najčešća poza otkako je sveta i veka. Neki tvrde da im je ona dosadna, ali dame i dalje veoma uživaju u njoj. Gledanje oči u oči pruža veliku intimnost tokom vođenja ljubavi i mogućnost da se uživa u svakoj partnerovoj grimasi.

Kaubojska

Ako bi se birala najseksipilnija poza, većina muškaraca i žena opredelilo bi se upravo za ovu. Dame imaju priliku da budu dominantne, dok muškarci mogu malo da se opuste (pod uslovom da se ne ponašaju poput "umornih kosača"). U ovom položaju dolazi do najjače stimulacije G-tačke i vrhunac je neizbežan.

Kašika

Ovo je svakako najudobniji položaj za vođenje ljubavi i pruža mogućnost da se odnos produži u beskraj. Idealna je za buđenje, posebno što dame baš i ne vole ujutro da se ljube i da ih gledate u lice, pošto su iz nekog ne baš sasvim jasnog razloga ubeđene da tako raščupane nisu u svom najboljem izdanju.


Uspravna

Ova prilagodljiva poza namenjena je onima koji su van totalne kontrole i ne mogu da se odupru žudnji za seksom na brzaka. Najinteresantnije je, kažu, to obaviti na barskoj stolici ili na kuhinjskom stolu, ali je ipak sve stvar trenutka i inspiracije. Ukoliko ste u nekom mračnom hodniku ili drugom javnom mestu, oprez! Nikad se ne zna ko vreba iza ugla...

69

Idealan položaj za predigru, ali mnoge dame ne bi vam zamerile ni ako bi se stvari malo otrgle kontroli. Samo je važno da se potrudite da joj uzvratite jednakom merom. Naravno, ne bi bilo loše ni s vremena na vreme da zamenite mesta, ali pazite se da je ne zgnječite svom svojom težinom.

Sedeća

I ova poza razvija bliskost i intimnost među partnerima, a ona će biti oduševljena što na nežan način može da kontroliše svaki svoj potez dok sebe i vas ne dovede do vrhunca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA