HRANA ZA PENIS: Evo od čega ćete imati super snažnu erekciju!

Ukoliko vas je strah da li ćete se večeras pokazati u spavaćoj sobi, umesto da odustanete, probajte prvo sa ovim namirnicama. Oni koji su probali, garantuju uspeh

  • 31

Naš narod kaže “Kakav na jelu, takav na delu”. Zato, ako ne biste da vam se desi da vaš vršnjak zakaže u ključnom trenutku, obavezno pre seksa konzumirajte nešto od ove hrane i pića sa afrodizijačkim dejstvom.

OPREZ: Od ovih afrodizijaka možete ne samo da se napalite, već i otrujete!

Kafa

Kofein poboljšava metabolizam, ubrzava krvotok, poboljšava izdržljivost. Jednostavno, daje vam nephodnu energiju za noćne, ljubavne akcije.

Foto: Pixabay

Ostrige

Ostrige su pune minerala cinka i vitamina B6, koji su od vitalnog značaja za lučenje testosterona, pa samim tim i bolju erekciju.

Ljute papričice

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Začinite ljubavni život ljutim papričicama. Kada se vaše lice zarumeni nakon konzumiranja karija, to se krvni sudovi šire zahvaljući efektu ljutih papričica. I ne samo da vaši krvni sudovi lica dobijaju podsticaj, već i najsitniji kapilari u vašem penisu.

Banane

Muškarci s čvrstom erekcijom imaju zdravo srce. Zato, jedite banane, zbog kalijuma, koji je dobar za vaše srce i cirkulaciju. Ukoliko ne volite banane, svoju dozu kalijuma pronađite u pomorandžama ili krompiru ispečenom s ljuskom.


Vino

Foto: pixabay.com

Vino, pogotovo crveno, predstavlja sjajan izvor antioksidansa rezveratrola, koji potpomaže širenje krvnih sudova. Dejstvo je baš kao kod vijagre. Ipak, ograničite se na jednu do dve čaše vina, jer previše alkohola može da izazove upravo suprotan efekat.

Luk

Fitohemikalija alicin u crnom i belom luku proređuje krv i poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i erekciju. Antiafrodizijački zadah luka izbeći ćete pepermint bombonama ili žvakanjem peršuna, a najbolje rešenje je da i svoju partnerku nagovorite da ga jede.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA