MA ŠTA VI MISLILI: Žene su glava kuće!

Selidba nijednom članu porodice ne pada lako. Međutim, kada je odluka o preseljenju u pitanju, ali i odabir kuće ili stana u pitanju, zna se ko ima glavnu reč

  • 17

Kažu da je promena doma podjednak stres kao kada ostanete bez posla ili izgubite dragu osobu. Ipak, malo ljudi uspeva da izbegne neizbežno - trenutak kada pakuje sve svoje stvari i seli ih u novi prostor. No, znate li ko bira pravo mesto na koje ćete se preseliti?

Prema najnovijem istraživanju, žene imaju zadnju reč u odabiru porodičnog gnezda. Čak u 68 odsto slučajeva dame su te koje odlučuju koji će stan ili kuću iznajmiti ili kupiti.

Trećina žena smatra to sasvim prirodnim, a 73 odsto njih preuzeće na sebe listanje oglasa, razgledanje stanova i kuća i prve pregovore s agencijama za nekretnine.

Većina muškaraca nema ništa protiv toga, a čak 70 odsto je srećno što ne moraju da se bakću time.

Skoro polovina muškaraca čak bi pristala i na ženinu odluku o novom domu bez da su uopšte videli nekretninu.

Iako se većina parova slaže da bi odluka o novom domu treba biti zajednička, istraživači zaključuju da muškarci smatraju da je to pre svega ženska sfera.


Ipak, uprkos verovanju u sud svoje bolje polovine, 30 odsto muškaraca priznaje da su pristali na preseljenje u dom koji im se i ne dopada toliko, samo da bi udovoljili svojoj dragoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Preduzimac

    29. novembar 2014 | 09:41

    Naravno sve za dragu i samo nek je ona meni srecna, ostalo su sitnice :)

  • Jessy

    29. novembar 2014 | 19:27

    Zena pokriva tri coska a muskarac samo jedan

  • Miki

    29. novembar 2014 | 09:22

    E zato sam ja moju najurio i sad sam miran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA