MRAČNE SEKS-ISPOVESTI: Evo kada je ona doživela svoj prvi orgazam!

Svi mi imamo tajne koje čuvamo duboko u sebi, a posebno one najintimnije, koje se tiču dešavanja u spavaćoj sobi. Ovo je samo jedna od njih

  • 54

Za mnoge žene dostići seksualni vrhunac je nemoguća misija. Nema to mnogo veze sa tim da li su u vezi ili braku s muškarcem s kojim su u velikoj ljubavi ili su promenile na desetine partnera. No, retko koja dama će to otvoreno priznati.

Ipak, postoji jedno mesto gde žene mogu slobodno da govore o svojim seksualnim problemima, bez straha da će ih iko osuditi.

To je ordinacija psihoterapeuta ili seksologa, baš kakva je Debi Herbenik, profesorka koja je objavila knjigu anonimnih ispovesti svojih klijentkinja, sa namerom da žene širom sveta, na osnovu ovih priča shvate da svašta može da se desi i da je s njima apsolutno sve u redu.

- Svoj prvi orgazam doživela sam letos, a u braku sam već 15 godina – ispričala je jedna tridesetpetogodišnja dama.

Koliko je vama trebalo seksualnog iskustva da biste dostigle svoj prvi vrhunac tokom odnosa s muškarcem?

Nastaviće se...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    2. decembar 2014 | 20:29

    Ja mislim da je tu problem moze biti i sa zenom i sa muskarcem, ona treba da se potrudi sama da otkrije sta joj prija a ne da čeka samo sa on odradi svoje, malo eksperimentisati. Takođe postoje muškarci koje ne zanima da li je ženama lepo ili ne, samo da on uživa, a to je užasno.

  • Zemunka

    2. decembar 2014 | 22:53

    Kuku meni, ne sećam se! :-D

  • Slikar

    3. decembar 2014 | 03:15

    Mracne ispovesti... kad ono jedna nesposobna nije znala kako da svrsi 15 god. Pa ta je tupsonka za hipnozu zrela. Ocekivao sam nesto mracnije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA