DA LI SE FOLIRAJU: Zašto se žene plaše da prve priđu muškarcu?

Prošlo je vreme strogih patrijarhalnih odnosa kad su devojke čekale da im momci priđu, jer je bilo neprikladno da one budu te koje se prve udvaraju. Ipak, čak i tada su one hrabrije dame umele da "startuju" tipa koji im se sviđa. Evo zašto je to zapravo vrlo dobar potez

  • 59

Prići frajeru možda i nije najlakša stvar na svetu, ali definitivno nije ni tako teško kako se na prvi pogled čini. Ako postoji frajer koji vam se dopada, a nekako nemate hrabrosti da mu priđete, evo nekoliko razloga koji će otkloniti strah.

Momci to vole

Zaboravite na priče o tome da su muškarci lovci koji vole misteriozne žene - ponekad i oni samo žele devojku koja zna šta hoće, i zna kako to da dobije.

I njemu je neprijatno

Ne samo da mu je neprijatno da vam priđe, neprijatno mu je i vi njemu priđete. To, naravno, nije razlog da ga zaobiđete, ali ako procenite da će neki frajer da vas osuđuje ili ismeje ako mu priđete, njega zaobiđite.

Nemate šta da izgubite

Ako prihvati flert, na konju ste, a ako nije zainteresovan – barem ste probali i sad znate na čemu ste. U svakom slučaju, mnogo je pametnije prići nego stajati sa strane i čekati da se nešto dogodi samo od sebe.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    15. decembar 2014 | 13:27

    Mada Vi tvrdite, da je proslo vreme, patrijarhata,nazalost - nije.Pogledajte samo polozaj, i odnos prema zeni, u ovom drustvu ,i bice Vam jasno.Mada ,kada bi mladi pokusali, na na ovaj nacin, bilo bi - simpaticno...

  • Tempera

    15. decembar 2014 | 14:56

    Nikada mi nije bio problem prići prva muškarcu. Ako uspijem, super. A ako dobijem pedalu, pa šta onda?! Nije kraj svijeta.

  • Ivy

    15. decembar 2014 | 14:50

    Nikad nisam nikome prva prisla niti cu. Imam ja dovoljno samopouzdanja, ali ne znam zasto bi to radila. Ako mi se bas jako svidja, pogledat cu ga na onaj poseban nacin i nasmijat se da ga malo ohrabrim i tu moj posao zavrsava, a njegov pocinje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA