Ovo NIPOŠTO nemojte raditi dok vodite ljubav s krupnijom devojkom! (VIDEO)

Amerikanka Džesika Salgado je na večeri poezije održala govor i on predstavlja vodič kroz vođenje ljubavi sa osobama sa viškom kilograma. Naslov kontroverznog, ali veoma iskrenog govora, napisanog upravo iz ugla žene s viškom kilograma je "Kako da ne vodite ljubav sa gojaznom devojkom"

  • 51

Mlada Amerikanka Džesika Salgado održala je na večeri poezije zanimljiv govor koji predstavlja vodič kroz vođenje ljubavi sa ženama sa viškom kilograma.

Naslov ovog kontroverznog, ali veoma iskrenog govora, napisanog upravo iz ugla žene s viškom kilograma je "Kako da ne vodite ljubav sa gojaznom devojkom".

Naša tela, požudni jezici i teško disanje. To, dušo... Ne, prestani. Molim te nemoj da maziš moj stomak - započinje svoj govor kojim je privukla pažnju javnosti, a njime ukazuje na nesigurnosti krupnijih žena.

Ona kaže da maženje ženskog stomaka kao magične lampe 15 minuta neće učiniti predigru uspešnom.

- Iako želiš da mi pokažeš koliko ti se dopadam i želiš celu mene, molim te uradi to na neki drugi način i budi kreativniji - dodaje ona.

Seks sa novim partnerom je uvek pomalo napet, posebno kada su u pitanju žene s viškom kilograma. Osim taktičkih grešaka, Salgadova kaže da se javljaju mnoge sumnje i nesigurnosti koje mogu uništiti doživljaj.

- Davati sebe drugoj osobi je jedan od najviših činova, kao da mi nije dovoljno teško što sam gojazna dok preispitujem svaki deo svog groznog tela želim da mi pokažete da me želite celu. Uvek se bojim da ću biti samo nečiji fetiš - kaže ona i dodaje da se zbog mana na svom telu više brine ona nego što to radi partner s kojim vodim ljubav.


Štaviše, upravo zbog toga što krupnije žene ne uživaju u svakom trenutku seksa to ne znači da nemaju dovoljno samopouzdanja, možda je samo potrebno malo prilagoditi način vođenja ljubavi kako bi se osećale prijatnije, te je na muškarcima da im to omoguće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    25. decembar 2014 | 19:52

    Sebe se netreba stideti , nikad, netreba imati komplekse oko nicega jer u svakom od nas cuci lepota skrivena na vidljivom mestu u OCIMA jer ljubav nije samo cin sexa vec nacin kako sa tom osobom komuniciras kako je dodirujes koliko si iskren kad je ljubis i na kraju dali tu osobu iskreno volis!

  • Zemunka

    25. decembar 2014 | 20:27

    Mene malo muče komplexi jer sam gojazna. Naime visoka sam 152 a teška 92 kilograma. Al baš me briga muž me voli i ovakvu.

  • fap_masina

    25. decembar 2014 | 20:03

    Moze jedna ovakva kao na slici na krevetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA