Muškarci tek nakon godinu i po dana saznaju kakve su im devojke bez šminke

Poznato je da žene vole da se ulepšavaju, ali da im je toliko važno da izgledaju savršeno pred svojim dečkom, to sigurno niste znali

  • 1

Kako stvari stoje, devojke dugo nakon što započnu novu vezu ne pokazuju svoje pravo lice, pritom ne mislimo figurativno, već bukvalno – lice bez šminke.

Istraživanje koje je sprovela britanska kozmetička kompanija QVS pokazalo je da je većini žena potrebno godinu dana i sedam meseci da se pred svojim partnerom pokažu bez šminke, odnosno u prirodnom izdanju.

Većina od 1.000 žena, koliko ih je učestvovalo u istraživanju, odgovorila je da je njihova “opsednutost” savršenim izgledom u svakom trenutku, nakon određenog vremena provedenog u vezi s partnerom bila manja i da su se u potpunosti opustile nakon, otprilike, godinu i po.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Međutim, 40 odsto ispitanica priznalo je da namerno od partnera skriva pojedinosti svojih rituala za ulepšavanje, a trećina ih je rekla da se neprestano trudi da izgleda kao da su prirodno uvek savršene, prenosi TPortal.

Svaka dvadeseta učesnica istraživanja priznala je da nikada nije dopustila partneru da je vidi bez šminke.

Foto-ilustracija: mahmoud99725 / Foter / Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0) Foto-ilustracija: mahmoud99725 / Foter / Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

Istraživanje je pokazalo i da muškarci ne znaju koliko vremena njihove izabranice troše na ulepšavanje, a četvrtina od 1.000 ispitanika koji su učestvovali u istraživanju, tvrdi da nema pojma od čega se sve sastoji ženin ritual ulepšavanja.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    21. januar 2015 | 01:56

    Sa ili bez sminke zene ostaju misterija za muskarce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA