BAKA OD 109 GODINA OTKRILA TAJNU: Izbegavajte muškarce i živećete večno! (VIDEO)

Ako biste i vi da jednog dana budete među najdugovečnijim ljudima na planeti, poslušajte radikalne savete ove mudre starice, koja je nedavno proslavila svoj 109. rođenda, kako da i vi živite ovako lepu starost

  • 28

Škotlađanka Džesi Galan proslavila je svoj stotinu i deveti rođendan, ali je i dalje visprena, zdrava i pokretna za svoje godine. Evo u čemu je njena tajna:

- Moj savet vam je da se klonite muškaraca! Oni donose mnogo više štete nego koristi, a tajna moje dugovečnosti je upravo u tome što sam ih se čuvala. Nikada nisam želela da zavisim ni od koga– rekla je vremešna Džesi.

Iako ova bakica nije imala nikakvog ljubavnog iskustva, oduvek je bila veoma aktivna. Sa 13 godina našla je svoj prvi posao, kao mlekarica, a posle je već izgradila karijeru. No, nije se zapustila ni pod stare dane.

- Svakog jutra probudite se s osmehom, pojedite porciju zobenih pahuljica i redovno vežbajte – poručuje mladim ženama ova starica.

Inače, trenutno najstarija žena na svetu je Misao Okava iz Japana, koja je prošlog marta proslavila svoj 116. rođendan. S obzirom da je Misao udovica već zadnjih 83 godine, sasvim je moguće da se i ona može da zahvali svojoj dugovečnosti to što se dobar deo života odricala muškaraca.

(Telegraf.rs / Telegraph)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA