SEKSI HOROSKOP: Evo kako da odvučete u krevet vatrenog Lava, romantičnu Vagu ili proračunatog Jarca

Skoro svi volimo da flertujemo i uživamo u igrama zavođenja, međutim, te igre mogu biti još zanimljivije ako ste u njima majstor, a ne neko ko nespretno pokušava da "ubode" pravu stvar. Evo kako da uz pomoć Zodijaka postanete pravi zavodnik, odnosno, vrhunska zavodnica

  • 14

Svaka osoba ima svoje viđenje ljubavi i muško-ženskih odnosa, pa igra zavođenja i to na šta padaju ne može biti isto za sve. Zato vam donosimo kako treba pristupiti kom horoskopskom znaku ako želite da ga zavedete.

Ovan

Ovnovi imaju čarobnu, magnetičnu ličnost, a budući vole kontrolu dobri su u ljubljenju. Ali, isto tako su nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do problema u odnosu. Njihovi trenuci strasti često brzo prođu, ali ako ih podele sa vama, očekujte jednu od najintezivnijih ljubavnih avantura.

Kako ga zavesti? Da biste zaveli Ovna, nemojte biti stidljivi. Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidivosti, a komplimente će uvek rado primiti.

Bik

Važi za najboljeg ljubavnika od svih znakova Zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za intimnošću čini se nezasit. Za njega je ljubav poput hrane u kojoj treba uživati dugo, često i potpuno predano.

Kako ga zavesti? Bikovi će veoma ceniti ako im poklonite nešto, a zbog svoje senzualnosti odmah primete miris, čistu i mekanu kožu ili svež dah kod suprotnog pola.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Blizanci

Ako cenite inteligenciju kod partnera, Blizanci su jako dobar izbor. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i lako vas mogu oboriti s nogu. Izuzetno su maštoviti kao ljubavnici i s njima se sigurno nećete dosađivati. No, vodite brigu da slične karakteristike i oni očekuju od partnera.

Kako ga zavesti? Blizance će privući pohvale i divljenje njihovom intelektu. Ako želite da privučete pripadnika ovog znaka, tražite od njega savete, nadovežite se na njegove ideje i trudite se da pokažete sopstvenu inteligenciju.


Rak

Kao najemotivniji i najosetljivi znak Zodijaka, Raku je potreban nežan dodir i duboka emocionalna povezanost sa svojim partnerom. Cene brižnost i primetiće ako činite dobra dela drugima. Posvećeni su ljubavnici, ali ako izneverite njihovo poverenje spremni su na žestoku osvetu.

Kako ga zavesti? Raka možete najbolje zavesti romatničnom atmosferom i sentimentalnošću. Uživaju kad neko brine o njima i pruža im zaštitu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lav

Uvek vatreni, Lavovi gore u svojoj seksualnoj samouverenosti i moći. U krevetu preuzimaju inicijativu i istražuju ljubavničke veštine gotovo na dramatičan način. Ako se nađete s Lavom u takvom vrtlogu strasti, očekujte puno poklona i pažnje.

Kako ga zavesti? Da biste ga zaveli, jednostavno uzvratite istom merom i poklonite i vi njemu svu pažnju. Njegovu nežnu stranu probudićete ako mu lagano prolazite prstima kroz kosu.

Devica

Ako želite da nekome budete centar sveta, osvojite Devicu. Nijedan drugi karakter neće vam pružiti toliko pažnje. Iako na površini izgledaju mirne i staložene, ispod kože skriva se ogromna senzualnost. Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija u vezi. No, budite svesni da će vas voleti ceo život.

Kako je zavesti? Da biste zaveli Devicu, budite čisti, pristojni i staloženi. Ona traži savršenstvo, i prilično je izbirljiva.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Vaga

Vaga je odličan i predan ljubavnik, jer gori od želje da pruži zadovoljstvo. Voli sentimentalnosti i romantičnost, a biće joj drago i da joj ispunite poneku maštariju. Flertovanje je Vagama u krvi, kao i eksperimentisanje u krevetu.

Kako je zavesti? Zavesti Vagu najlakše je primenom stare škole romantike. Treba pokazati širinu, jednostavnost i šarmantnost.

Škorpija

Najseksualniji od svih znakova. Škorpijama nije strano da manipulišu i iskorišćavaju druge za svoje seksualne apetite. Imaju hipnotičku privlačnost, pa su u fizičkom smislu odlični u krevetu, iako imaju problema sa spajanjem emocija u celu priču.

Kako ga zavesti? Škorpije je izuzetno teško zavesti, obzirom da su radi svog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Strelac

Po prirodi zaigran i detinjast, Strelac uvek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Zbog takve prirode, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, no ubrzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strelci su odličan izbor.

Kako ga zavesti? Oni vole kad ih dodirujete po struku, bokovima i butinama. Svoju veselost i smisao za humor primetiće i kod drugih, pa se potrudite da budete duhoviti.

Jarac

Jarac je rezervisan prema drugima, pa se mora snažno zaljubiti da bi postigao istinsku fizičku intimnost. Neskloni eksperimentisanju, ali stabilni i verni u vezama, Jarčevi su odličan izbor za one koji žele pravu vezu.

Kako ga zavesti? Prilazi im se polagano i proračunato. Ako želite Jarca, koncenrišite se na male dodire i duboke poglede. Ne dajte im sve odmah i nakon nekog vremena uzvratiće vam eksplozijom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vodolija

Voleće vas zbog vašeg tela i neće se zamarati odnosom pre nego vas pozove u krevet. Željni su fizičke ljubavi i nepredvidive romanse. Imaju pobunjeničku prirodu i bićete im poželjni ako ste svoji i originalni.

Kako ga zavesti? Zavesti Vodolije? Glumite da ste neosvojivi.

Ribe

Ovaj horoskopski znak pružiće vam puno zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole da ispunjavaju želje i najsrećnije su kad su svi oko njih srećni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema problema kojeg neće rešiti seksom pomirenja.

Kako ih zavesti? One vole agresivniji pristup. Lenje su i ne da im se da učestvuju u zavodničkim igrama, tako da budite odvažni kad im pristupate.

(Telegraf.rs / Zadovoljna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klara

    24. januar 2015 | 13:38

    Zato lava hedonistu posle ne možete da izbacite iz kreveta... Jos ako nabavite malo sira, crne čokolade u penusavog vina... Posle će biti pomagajte ljudi... Ludi Milojko je garant bio lav.

  • ♡ LaViCa ♡

    25. januar 2015 | 12:37

    Gori vatra aaaa...sad u nama aaaa...gori ljubav, puna zaraaa... :)))))))))))))

  • ??JA??

    24. januar 2015 | 11:52

    Ja sam VAGA i nije me tesko odvuci u krevet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA