Ne dozvolite dečku da vam upropasti život! Evo kako i zašto

Nakon dugog perioda tokom kojeg ste, izuzev nekolicine potpunih promašaja, bili totalno sami, konačno ste našli normalnog dečka? Čestitamo! No, to sad ne znači da vaš život i navike treba da se promene iz korena. Saznajte zašto

  • 46

Mnoge devojke kad konačno nađu momka s kojim im je stvarno lepo, u potpunosti zanemare sve ono što su radile i u čemu su uživale za vreme romantične suše. To je loše iz mnogo razloga i zapravo može da bude kontraproduktivno.

Evo čega nikako ne biste smeli da se odreknete, čak ni zbog gospodina savršenog.

Viđanje s drugaricama

Da, jasno je da svaki slobodan trenutak želite da provedete s njim, ali to nije zdravo. Vaše prijateljice bile su tu i pre njega, a nijedan tip neće moći da zameni njihove savete, ideje, šale... Jednostavno, isplanirajte svoje vreme tako da uvek bude mesta i za njih. Isto tako, i on zadržava pravo na “veče s ortacima”.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Vežbanje

Ako ste pre njega uživali u odlascima u teretanu ili na džoging triput nedeljno, tako bi trebalo i da ostane. To važi i za sve ostale hobije, jer oni vas čine srećnim, a i dečko će vas voleti više kad je tako.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Donošenje odluka

Sad vas je dvoje i neke odluke moraju da budu zajedničke. Ali, samo one koje se tiču vaše veze, zajedničkih planova i putovanja. No, kad je u pitanju obrazovanje, karijera, muzički ukus, odnos s prijateljima i porodicom – to je isključivo vaša sopstvena stvar i tu on nema šta da se meša, osim da dobronamerno posavetuje.

PrintSkrin: YouTube/Cut Video PrintSkrin: YouTube/Cut Video


Imidž

Ukoliko vam padne na pamet da skratite kosu ili se ofarbate u neku drugu boju – uradite to. Isto tako, ako vam dođe da promenite stil oblačenja, ne razmišljajte o tome šta će on da kaže. Ukoliko mu je važan samo vaš određeni fizički aspekt (kao, na primer, duga blajhana kosa), onda je u pitanju površan momak koji traži lutkicu za pokazivanje, a ne ženu koju će stvarno umeti, znati i hteti da voli.

Foto-ilustracija: Foter/wedaka Foto-ilustracija: Foter/wedaka

Gubljenje vremena

Svako od nas ima svoj način na koji se relaksira. Ako ste, dok ste bili sami, s vremena na vreme sebe častili satima uživanja u nekoj seriji, knjizi ili crtkanju, štrikanju, bjuti tretmanima, pa čak i gledanju u plafon – to bi trebalo i da nastavite. To je vaš način da se odmorite i opustite, a ako se toga odreknete, ugrozićete e samo svoju psihu, već će i vaš odnos da pati.

Ne zaboravite, nikad niste toliko očajne da biste se zbog muškarca odrekle sebe!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    25. januar 2015 | 15:10

    Samo se vi drzite drugarica, velikom broju drugarica, i decko vam nece upropastiti zivot jer ga necete ni imati...

  • KG.

    25. januar 2015 | 17:34

    Obožavam ženine drugarice.

  • Lavica

    25. januar 2015 | 16:44

    Zaljubila sam se muža najbolje drugarice, tako ga želim. Ne znam šta ću. Da radim ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA