Kakve su vam gaće, takav vam je život!

Ko bi rekao da su gaće ogledalo duše, a pogotovo muške! Zato, devojke, ako hoćete da saznate kakav je kao osoba, prvo mu zavirite u pantalone, a onda procenite šta ćete dalje

  • 38

Dok za žene postoji milijardu i jedna kombinacija seksi, manje seksi i bapskog donjeg veša, kod muškaraca je sve daleko jednostavnije. Oni samo navuku na sebe gaće i to je to. Ipak, nije svejedno koje.

U zavisnosti od toga da li su to obične učkuruše, bokserice, slip gaće ili možda tange, može se saznati mnogo o karakteru osobe.

Petar Pan fura bokserice

Muškarac koji najčešće nosi bokserice ne libi se da pojede parče pice od prekjuče, nikad u stanu nema toalet papira, a dezodorans je za njega čisto bacanje para. Obožava da nosi donje rublje sa smešnim parolama ili likovima iz stripova. U pitanju je muškarac koji je večiti dečak i nikad neće odrasti.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Slip (uske) gaće za gospodara svoje sudbine

Ovaj muškarac voli da sve drži pod kontrolom. On zna kada treba da bude elegantan, a kad sme da se opusti. On redovno vežba i nikad sebi neće dozvoliti da mu se salo preliva preko ivica gaća. Slip gaće bira muškarac koji tačno zna šta želi.

Foto-ilustracija: Foter/conorwithonen Foto-ilustracija: Foter/conorwithonen

Mamin sin nosi obične gaće

Muškarac koji nosi obične (a naročito bele) gaće, ne uspeva da ostavi prošlost iza sebe i usredsredotoči se na budućnost. Najverovatnije ih nosi još od detinjstva, što pokazuje da nije sklon promenama i voli da igra na sigurno. S obzirom da su njegov tata, deda i pradeda nosili baš ovakve gaće, mama mu kupuje iste.

Foto-ilustracija: Foter.com / Miguel.Aguilera  Foto-ilustracija: Foter.com / Miguel.Aguilera 


Bez gaća ide aljkavko

To što muškarac ne nosi donje rublje, najčešće ne predstavlja znak njegovog seksepila, već je verovatnije da je u pitanju čista lenjost. Ili nije stigao da opere veš. Ako ne stiže da uradi ono osnovno, sigurno nema vremena ni za druge stvari.

Foto: Petit-Q.com/ Foto: Petit-Q.com/

Tange su no-no!

Kojeg god da ste seksualnog opredeljenja, osim ako nije u pitanju seksi-igrica, bežite glavom bez obzira od muškarca u tangama. Taj je toliko opsednut sobom i svojom savršenom guzom da mu je bitnije da se donji veš ne ocrtava ispod pantalona, nego da uradi bilo šta za vas.

(Telegraf.rs / Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KG.

    3. februar 2015 | 19:27

    Ja nosim one koje mi žena kupi.

  • Pn

    3. februar 2015 | 15:20

    Koliko su obradili ovo Biberče u photoshop-u to je neverovatno. Obdarili su ga kao da je crnac ako razumete na šta mislim.

  • Ze!

    3. februar 2015 | 14:25

    Moje su pocepane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA