Odložite mu orgazam dok prvo ne zadovoljite sebe! Evo i kako

Ženama nije tako lako da dožive orgazam, a često se dešava i da muškarac prerano završi. Saznajte kako da rešite taj problem

  • 8

Naravno da će sve žene okriviti muškarca za seks koji traje previše kratko (a nekada to stvarno ne rade namerno), ali evo nekoliko saveta kako možete da pomognete i sebi i njemu da seks potraje što duže.

Probajte nove poze koje će omogućiti samo delimičnu penetraciju (pa onda neće doživeti vrhunac tako brzo) i na taj način pokušati da izgradite libido dok ne budete spremne da doživite orgazam. Probajte pozu kašika, kada on penetrira u vas od pozadi dok leži pored vas.

Ukoliko planirate romantično veče, on bi trebalo da ograniči količinu alkohola na 2-3 pića, u suprotnom ćete imati problem.

Počnite polako – nikuda ne žurite. Počnite s dobrom predigrom koja će probuditi čula, poput masaže ili laganih poljubaca. Napravite pauzu na svakih par minuta (dok menjate položaj ili mesto koje ljubite), jer će na taj način on moći da izdrži duže baš onda kada je vama to preko potrebno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Probajte kondome koji smanjuju osetljivost, zbog čega će njegova izdržljivost biti na visini zadatka. Raspitajte se detaljnje o ovoj vrsti kondoma i pravac apoteka!

Muškarci mogu da rade Kegelove vežbe! Oni tako mogu da jačaju dno karlice koje utiče na seksualne performanse. On bi trebalo da radi tri serije od po deset ponavljanja da bi rezultati bili vidljivi - što je sjajna stvar za oboje!

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    26. februar 2015 | 23:03

    Nema potrebe da mu ja odlažem...moj muž uvek zna kad sam blizu...uvek prvo mene zadovolji ili svršio zajedno. ...:-)

  • Jaa

    26. februar 2015 | 23:28

    Odlozeno:-):-):-):-):-):-):-)

  • Fado

    27. februar 2015 | 21:05

    e zene drage,da samo znate da možete da dozivite toliko malih&velikih orgazma/svrsvsnja (20/30/40 puta) da se mogu povezati i da im nema kraja da odlepite i letitite u transu.Ali' uvijek postoji "Ali"--ONAJ mora biti TAJ u koga imaš potpuno povijetenje da mu se das i prepustis da te vodi na 7 nebo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA