NAJBAKSUZNIJA UDAVAČA NA SVETU: Uhvatila 46 bidermajera, al' nikako da uhvati muža! (VIDEO)

Stara legenda kaže da ako devojka uhvati buket cveća na venčanju svoje drugarice, vrlo brzo će i sama biti u braku. Međutim, baba-devojka po imenu Džejmi je definitivno izuzetak od ovog pravila

  • 8

Amerikanka Džejmi Džekson podnela je zahtev komisiji koja uređuje Ginisovu knjigu rekorda sa ciljem da je uvrste u kategoriju - “najbaksuznija udavača”.

Kako tvrdi, ona ima fotografije i video materijale koji dokazuju da je od 1996. godine uhvatila čak 46 bidermajera, ali da još uvek nije uspela da ostvari ni ozbiljnu vezu, a kamoli našla muškarca koji bi s njom hteo da stupi u brak.

S obzirom na to da je njena porodica preko crkve i pozorišta u kontaktu sa mnogim ljudima, Džejmi je u životu bila na preko stotinu venčanja. Hvatanje bidermajera je za nju na početku bilo isključivo hobi, a sada je već ozbiljna “sportska disciplina”.

- Strategija je ključna. Morate vrlo pažljivo da isplanirate svaki svoj korak. Otkrila sam da je najbolje stati skroz napred, jer većina nevesti pogrešno proceni svoju snagu pri bacanju buketa, pa bidermajer neretko završi tako što se odbije o luster ili plafon, nazad ka njoj. Mnogo puta sam morala da skačem da bih uhvatila cveće, a nekoliko puta sam čak “u lovu” izgazila dečicu koja su stajala u blizini - otkriva gospođica Džekson.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Naypong Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Naypong

Ono što je možda najtužnije od svega jeste to što iako je uhvatila sve te bukete, koje čuva izložene u staklenom kredencu, sama Džejmi nema uspeha u ljubavi. No, ona svim tim mladama donosi sreću, jer je čak 44 od 46 novopečenih supruga i dalje u srećnom braku.

Ako se ispostavi da je Džejmina dokumentacija ispravna, ona će preoteti titulu od Stefani Monijak, koja je 2004. godine postala Ginisova rekorderka sa tek 11 uhvaćenih buketa.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mdk

    27. februar 2015 | 18:13

    Nek hvata nesto drugo pa ce se uda,koja zamlata od zene da ne poverujes,a prica sigurno 100 na sat

  • Severac

    27. februar 2015 | 18:52

    Sestro koji god te muškarac vidi da skačeš ko luda za bidermajer će pobeći od tebe. A ti sad vidi. Bider il momak. A i to 46 bidera. Gde nađe toliko svadbi ili prijatelja. Ili si dala oglas "uspešno hvatam bidere po svadbama" xax

  • Hoo

    27. februar 2015 | 19:23

    Gazi po deci da bi oborila rekord!!! Muka mi je od ovih ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA