Evo kako da se napalite, čak i kad vam nije do seksa!

Koliko puta vam se desilo da zbog silnih poslovnih, porodičnih i drugih obaveza ne samo da ne uspevate da nađete vreme za seks, već i kad vam se priži prilika, vi baš i niste raspoložene za akciju? Drage dame, nikada nije kasno da spoznate nove mogućnosti i granice svoje seksualnosti!

  • 3

Da li se ženama savetuje korišćenje preparata za bolji seks? Šta preporučiti damama za jačanje seksualne želje i kvalitetniji orgazam?

U razgovoru sa poznatim urologom i seksologom, Dr Gordanom Popovićem, saznali smo sledeće:

- Čest je slučaj da u moju lekarsku ordinaciju dolaze i pripadnice lepšeg pola, sa mnogobrojnim pitanjima u vezi sa seksualnim odnosima i seksualnosti, uopšte. Mnoge dame se žale na nedostatak želje za seksom i nemogućnost postizanja orgazma.

Ako se uzme u obzir životni tempo današnje žene, nije ni čudo da se i kod njih javljaju seksualne disfunkcije. Obaveze na poslu, u kući, porodica, deca... sve to predstavlja jedan konstantan stres, koji uzima danak. Od žene se očekuje da nakon svega gore navedenog, još “ispuni i svoje obaveze” u krevetu.

Često muškarci uopšte nemaju razumevanja kada se žena požali da joj nije do seksa. Tako se nagomilavaju nesuglasice koje vremenom mogu da eskaliraju i u ozbiljne probleme, prevare, raskide, razvode.

Ponekad i vaspitanje i okruženje utiču na gušenje ženine seksualnosti, učeći je da je seks nešto loše i prljavo i da „fine“ dame ne bi trebalo da uživaju u tome.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posto seksualna disfunkcija kod žena nije fizički uočljiva kao kod muškaraca (odsustvo erekcije se ne može sakriti), one najčešće odglume uzbuđenje i orgazam. Ali, takvo ponašanje neminovno ostavlja nezadovoljstvo i frustracije kod njih samih, što se tokom vremena ispoljava kroz razne psiho-fizičke poremećaje.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kvalitetan seks je neophodan kako muškarcima tako i ženama, za opšte zdravlje organizma i ta se činjenica ne sme ignorisati.

Savet ženama je da preduzmu sve što je potrebno, kako bi maksimalno uživale u svojoj seksualnosti i u samom seksualnom odnosu. Ne libite se da potražite i pomoć stručnjaka ako se nađete u ćorsokaku i ne vidite izlaz iz konkretnog problema.

Foto: Promo Foto: Promo

Takođe, toplo preporučujem i preparate na biljnoj bazi, koji poboljšavaju cirkulaciju kroz genitalne krvne sudove, jer to doprinosi većem stepenu uzbuđenja, većoj osetljivosti vagine i generalno, intezivnijem orgazmu.

Jedan takav preparat koji mi koristimo u našoj lekarskoj praksi, jeste BeDynamic. Biljnog je porekla, bez neželjenih efekata i bez kontraindikacija, namenjen je kako muškarcima, tako i ženama. Praktična strana ove kapsule je i to što se može rastvoriti i popiti u omiljenom piću.

Foto: Potencijal.rs Foto: Potencijal.rs

Drage dame, nikad nije kasno da spoznate nove mogućnosti i granice sopstvene seksualnosti. Eksperimentišite, unosite novine, otvoreno recite partneru šta vam prija a šta ne prilikom predigre i samog odnosa.

Omogućite sebi i njemu maksimalno uživanje i strast, kao i kvalitetan orgazam, jer na taj način postižete dvostuki benefit – poboljšavate svoje zdravlje ali i kvalitet vaše veze.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA