Imala je seks za jednu noć, a sada je u nevolji kakvu nije mogla ni da zamisli!

Pre četiri godine, ovoj devojci ginekolozi su saopštili užasnu vest da nikad neće moći da ima decu ili barem da nema teorije da ostane u drugom stanju prirodnim putem. Znajući za to, ona se opustila, nije pazila, a sada je u velikom problemu

  • 7
Foto: Facebook/Bianca.Fazey Foto: Facebook/Bianca.Fazey

Australijanka Bjanka Fazi (25), kojoj su 2011. godine lekari rekli da nema šanse da ikad zatrudni, imala je u aprilu 2014. seks avanturu s nepoznatim muškarcem. Međutim, od afere za jednu noć desilo se “čudo” i Bjanka je ostala u drugom stanju!

Uprkos dijagnozi policističnog sindroma jajnika i veoma teškom i komplikovanom porođaju, Bjanka je rodila zdravog dečaka koji se zove Logan.

Još dok je bila trudna, odlučila je da oca deteta pronađe preko svih mogućih društvenih mreža. Ali uzalud! Bjanka već duže od pola godine traga za svojim misterioznim ljubavnikom, koji kao da je u zemlju propao.

Jedino što zna o momku, jeste to da se zove Džeremi, da je u svojim dvadesetim godinama i da živi u Morliju, predgrađu Perta.

ZALJUBILA SE U DONORA SPERME: A sad im zakon ne priznaje očinstvo deteta! (VIDEO)

Foto: Facebook/Bianca.Fazey Foto: Facebook/Bianca.Fazey

Nažalost, Bjanku su mnogi optužili da je “laka ženska”, a samim tim i loša majka, posebno što na ovako jedan javan način pokušava da dođe do oca svog sina.


- I dalje ne mogu da poverujem u to da su ljudi spremni do te mere da me pljuju. Da, i dalje tražim Loganovog oca i mislim da nikad neću prestati. Volela bih da ga jednog dana vidim, a sigurna sam da će i Logan čim malo poraste poželeti da upozna svog oca. Ja obožavam svog sina, a sposobna sam da ga sama izdržavam. Ne očekujem da Džeremi postane deo naše porodice, niti nam je potreban njegov novac, ali bih volela makar da nam se javi - kaže Bjanka.

Foto: Facebook/Bianca.Fazey Foto: Facebook/Bianca.Fazey

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA