SEKS TOKOM POMRAČENJA SUNCA: Evo da li ćete roditi đavola ili će vam se desiti nešto još gore!

Da li se i vi pribojavate sutrašnjeg pomračenja nama najbliže zvezde? Ako je vaš odgovor da, onda bolje izbegnite da u naredna 24 sata vodite ljubav, za svaki slučaj

  • 3

Otkako je sveta i veka, svaka solarna eklipsa izazivala bi paniku kako među ljudima, tako i u životinjskom svetu. Oni malo mudriji vladari znali su to da upotrebe u svoju korist i strašnim božijim sudovima zastraše i izmanipulišu neuke mase. U samom narodu postoji bezbroj sujeverja i verovanja o tome šta treba raditi za vreme pomračenja sunca, a šta se nikako ne sme.

BLIŽI SE APOKALIPSA: Sveštenik upozorava da je pomračenje Sunca poslednje upozorenje (FOTO) (VIDEO)

Evo nekoliko baš bizarnih sujeverja koje se tiču seksa i trudnoće:

Seks

Prema istočnjačkim verovanjima vođenje ljubavi za vreme “crnog sunca” predstavlja moćni mračni ritual koji učesnike pretvara u veštice i vešce, nesposobne da kasnije čine dobro.

Takođe, u mnogim drugim kulturama muškarci su upozoravani da će ih “bludničenje” za vreme pomračenja učiniti zauvek impotentnim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

KAKO ĆE MISTIČNI PETAK UTICATI NA NAS? Tri neverovatne kosmičke pojave desiće se tokom ISTE noći!

Bebe-đavoli

U srednjem veku verovalo se da će deca začeta za vreme pomračenja sunca biti ekstremno ružna, nalik najgorim demonima. Ovo se odnosilo ne samo na fizički izgled, već i na dušu, što znači da bi osoba bila veoma pokvarena i zla, ako ne i sam đavo.


Džaba vam to što ćete ih hraniti, odevati ih i vaspitavati, prema verovanju to dete neće biti ni za šta drugo dobro, osim za lomaču ili vešala.

Foto: 9gag.com Foto: 9gag.com

TOTALNO POMRAČENJE SUNCA: Evo šta će se sve dogoditi 20. marta! (GIF)

Trudnoća

U trenucima eklipse, nije dobro za trudnice da budu napolju, baš kao ni za sasvim malu decu. Isto tako, strogo je zabranjeno dodirivati stomak trudnici, jer će bebi ostati beleg.

Foto-ilustracija: ForWallpaper.com Foto-ilustracija: ForWallpaper.com

Crvene gaćice

Žene diljem Latinske Amerike veruju da će ih crveni donji veš prikačen zihernadlom, sačuvati od svakog zla, naročito ukoliko su u drugom stanju. Takođe, ženama se ne savetuje da koriste nož i druge opasne predmete, jer ako nešto iseku, dete se može roditi bez nekog dela tela.

U pitanju je moderni oblik drevnog običaja pripadnica Asteka i Maja, koje su za vreme pomračenja Sunca i Meseca obavezno nosile crvenu vrpcu i telo probadale strelama.

Foto-ilustracija: Foter.com / smplstc Foto-ilustracija: Foter.com / smplstc

POMRAČENJE SUNCA MOŽE DA VAM UNIŠTI FOTO-APARAT: Evo kako možete da ga zaštitite!

“Zlatna kiša”

Sigurno ste upoznati sa pornografskim terminom “golden shower”. E pa, ako ste zainteresovani, pomračenje je idealna prilika da isprobate ovu seksualnu perverziju u praksi.

U Indiji veruju da ćete, ako se tokom eklipse okupate urinom, izlečiti mnoge bolesti, a naročito da ćete umivanjem mokraćom zaštiti svoje oči.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

SPEKTAKL U PETAK: Posmatrajte pomračenje Sunca ispred Narodne biblioteke!

Menstruacija

Ako se vaš ciklus poklopi s pomračenjem, nikako nemojte da jedete papaju ili džigericu, jer čete čitavog života patiti od nenormalno bolnih menstruacija.

Isto tako, ako ste sujeverni, tokom “onih dana” izbegavajte i slatkiše jer se možete razboleti od neizlečive bolesti i umreti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA