Evo zašto vas nije pozvao na drugi sastanak!

Videli ste se jednom i vama je baš bilo lepo. Međutim, od njega ni pisma ni razglednice. Kao da je u zemlju propao. U čemu je stvar?

  • 2

Kada vam se neki dečko baš svidi, prirodno je da očekujete da vas vrlo brzo nakon prvog dejta pozove ponovo da se vidite. Ali, nekad se desi da on netragom nestane.

Tad je normalno da se pitate “A što me je uopšte pozvao prvi put?” ili “Šta sam to uradila, pa se razočarao?”. Ponekad stvarno nije ništa do vas. Evo nekoliko mogućih razloga što se nije javio:

Svideli ste mu se na prvi pogled, ali ne i na drugi

U trenutku kada vas je pozvao, mislio je da ćete mu se dopadati i dugoročno. No, prvi zanos vrlo često zna da prevari. Svako ima pravo da se predomisli, a ovo je jedan od razloga zbog kojeg nećete ponovo izaći.

Ako se ovako ponaša, ne sviđate mu se dovoljno!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Postoji samo fizička privlačnost

Šta je u tome loše, pitate se? Muškarcima je inače fizička privlačnost sasvim dovoljna, ali ako traže nešto više, ipak se mora dogoditi neka magija. Nemoje se ljutiti na dečka koji ne želi na drugi sudar, jer ga privlačite samo fizički. I to je bolje nego da vas iskoristi i zavlači.

Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo

Bilo je previše lako

Muškarci su po svojoj prirodi lovci, a ako do dejta s vama dođu na jednostavan način, znaju da izgube interesovanje. Nisu svi muškarci takvi, ali uvek postoji mogućnost da vas nije ponovo upravo zato.


(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    20. mart 2015 | 09:01

    Nine imao vise kredita na telefonu.

  • Sans

    20. mart 2015 | 22:22

    I meni sd desilo da smo izasli jednom i nikada vise.....ono sto mi se svidelo na prvi pogled to mi se vise nije svidjalo drugi put....zato ga nije ni bilo...i ne zalim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA