Evo na koje delove vašeg tela se muškarci STVARNO lože

Devojke se često brinu o tome kako izgledaju, svaka sitnica na njihovom telu im smeta i misle da muškarci uviđaju sve te nedostatke, ali to nije tačno... Evo kako u njihovim očima izgledate kad ste potpuno nagi

  • 12

Bez obzira na to s koliko pažnje brinete o svom telu, činjenica je da ste prema sebi, verovatno, malo prestrogi. Prestanete da budete nesigurni - ukoliko redovno radite vežbe i pravilno se hranite, dobra je vest da ste u njihovim očima sasvim dovoljno seksi.

Sledeći put kad se budete pripremali za strastvenu noć s vašim partnerom, opustite se i uživajte. Muškarci vole žensko telo dovoljno za oboje i jednom kad se nađete u njihovom zagrljaju, vaše brige o izgledu njemu neće biti ni na kraj pameti.

Guza

Savršena guza, kakvu sve priželjkujete, možda i nije ona kakvu imate, ali kada ste s muškarcem, vaša guza je jedina guza u sobi - prema tome, jedina i najlepša na svetu.

Grudi

Vaše grudi su prevelike, premale, prave, veštačke...? Verovali ili ne, muškarcima to nije nimalo važno. Jedino što je vašem najdražem u tom trenutku važno je da su to grudi koje pripadaju vašem telu, a to znači da su baš onakve kakve bi trebalo da budu. Ako vaš dečko nije zainteresovan za grudi, onda je on taj koji bi trebalo da se zabrine, a ne vi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Stomak

Jeste li ikad videli modela koji se u donjem vešu ili bikiniju na fotografiji naginje prema napred? Naravno da niste. To je zato što onda stomak ne bi izgledao ravno. Zato, sledeći put kad isprobavate zabavnu seks-pozu, a nesigurni ste zbog izgleda vašeg stomaka, setite se da ste u sobi s muškarcem, a oni su, kako i sami kažu - previše zauzeti uživanjem u činjenici da imaju seks s osobom od krvi i mesa, a ne sa nadimkom na internetu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vagina

Ovo je jedan deo tela koji žene nikada neće razumeti i to je jednostavno tako. Isto kao što muškarci ne vide u čemu je stvar sa muškim polnim organom, tako žene nikada neće videti lepotu i posebnost ženskih. Ipak, ni tu nema razloga za brigu. Prihvatite njihovu zadivljenost vama i uživajte bez ikakvih briga, barem jedno veče.


Zapamtite, ukoliko muškarac želi da spava s vama, činjenica da mu to dopuštate za njega je dovoljno hipnotišuća, zato uživajte u toj moći. Muškarci vam poručuju: "Nema ništa više seksi od pogleda žene koja voli svoje telo i dopušta nam da u njemu uživamo."

(Telegraf.rs / HercegovinaInfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    23. mart 2015 | 21:06

    Mozak najvise volimo!

  • Vukasin

    24. mart 2015 | 08:37

    E svi mi volimo guzu i grudi ali samo u pocetku veze. Kasnije niko ne zeli da bude sa devojkom koja nema mozak ma koliko god ona bila zgodna ako znate na sta mislim

  • ON

    23. mart 2015 | 22:11

    Definitivno GUZA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA