Evo s kakvim ženama muškarci žele ozbiljnu vezu!

Da bi neki tip izašao s vama, dovoljno će biti da ste mu se iole fizički dopadnete. Da bi se neko vreme viđao s vama, ne bi bilo loše da imate par zajedničkih tema. Ali, da bi vas shvatio kao materijal za dugu vezu ili brak, potrebno je mnogo mnogo više

  • 10

Mnoge devojke gube sate i dane na sređivanje i ulepšavanje, nadajući se da će tako da “nahvataju” dečka ili budućeg muža. Međutim, one kao da ne shvataju da fizički izgled muškarcima uopšte neće biti toliko važan kriterijum kada biraju damu s kojom bi se skrasili.

Zato, da biste pronašli čoveka svog života, važno je da poradite i na nekim svojim unutrašnjim osobinama. Evo i koje su:

Strast prema poslu

Nije važno koju školu završavate, ni čime se bavite. Važno je da ste posvećeni i predani karijeri koju ste izabrali. Jednostavno, da budete ponosni na postignuća i plodove svoga rada.

Smisao za humor

Devojke koje ne znaju da prihvate šalu, bilo na tuđ, bilo na svoj račun, definitivno nisu “materijal” za dugu vezu. Naučite da se s životnim nedaćama nosite sa osmehom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Imajte svoj život

Okružite se prijateljima, uživajte u hobijima, imajte nešto svoje. Muškarci vole devojke koje žive punim plućima, kojima oni sami neće biti centar sveta. Naravno, osoba koja ima svoj život za njih predstavlja i izazov.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Gradite svoj karakter

Iako je za kvalitetnu vezu neophodno mnogo kompromisa, to ne znači da treba da postanete krpa koja nema prava na svoje mišljenje. Ako imate jasan stav o nečemu, recite ga. Tako ćete zaslužiti njegovo poštovanje.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    30. mart 2015 | 14:02

    Da je zdrava u glavi!

  • Normalno

    30. mart 2015 | 15:13

    Sa normalnim devojkama!Stabilnim u glavi!

  • ZeMunka

    30. mart 2015 | 20:49

    Hm. Ovde se nameće trik pitanje, kakvog muškarca pored sebe želi devojka koja poseduje sve navedene kvalitete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA