SAMO ŠTANCUJE: Napravio je već četrdesetoro dece i nema nameru da stane! (VIDEO)

Iako ima već 40 dece sa 20 različitih žena, ovaj lečeni alkoholičar iz Britanije, nema nameru da se tu zaustavi. A, verovali ili ne, on je veoma religiozan

  • 17

Majk Holpin verovatno nikad neće poneti titulu oca godine, ali u nekom drugom smislu je svakako rekorder. Ovaj lečeni alkoholičar iz Velike Britanije ima oko 40 potomaka s 20 različitih žena, iako ni sam nije siguran da li je reč o tačnom broju.

Naime, 22 dece nosi njegovo prezime, 18 ne, a kako sam tvrdi - verovatno ih ima još nekoliko.

Da bi uopšte mogao da isprati kako se ko od njegove dece zove, istetovirao je sva njihova imena na leđima.

I dok on tvrdi da voli svu svoju decu, neka od njih mu se ne javljaju, a neku je odvela socijalna služba koja je zaključila da odrastanje u kući nepopravljivog alkoholičara i ženskaroša nije najbolje rešenje za decu.

Danas tvrdi da je drugi čovek i želi svoju porodicu ponovo na okupu, a kaže kako ne bi imao ništa protiv da ih napravi još nekoliko.

Printskrin: Channel 5 Printskrin: Channel 5

- Prokleto sam plodan. Ne verujem u zaštitu i volim seks – rekao je Holpin i dodao da je prvo seksualno iskustvo imao sa samo devet godina.

Iako je imao mnogo devojaka, imao je samo šest ozbiljnih veza koje je uništio njegov alkoholizam.


- Zbog mog opijanja i seksualnih avantura, država mi je oduzela starateljstvo nad velikim brojem dece. Zbog toga se osećam kao go*no jer su deca patila. Socijalna služba uzela ih je od mene jer sam alkoholičar – žali se Holpin.

- Imam samo 56 godina. Nikad neću prestati da pravim decu. Nikad. Bog u bibliji kaže da se množimo. Radim ono što Bog želi – kaže on.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    31. mart 2015 | 12:54

    Lako je tebi da NAPRAVIŠ dete, ajde iznesi celu trudnocu, porodi se...A sto je najbitnije odgajaj tu decu. ..da postanu ljudi. ..

  • XXII Brigada

    31. mart 2015 | 15:37

    Kad si toliko djece napravio jesili nešto dao toj djeci da mogu lakše živjeti,šta si im ostvario ili ih samo praviš da drugi vode računa o njima?

  • Neko

    31. mart 2015 | 15:09

    Mene bi bilo sramota da pricam o tolikoj deci,a ni jedno nije uz mene,vec su socijalni slucajevi,mada mi ni te zene nisu jasne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA