ZBUNILE MLADOŽENJE: Identične bliznakinje udale se istog dana, u istoj crkvi, u istim venčanicama! (VIDEO)

Identične trojke Rafaela, Rošel i Tađijane Bini (29) nisu planirale da imaju istu šminku i frizure, čak su imale nameru da se različito doteraju, ali su se na kraju ipak pojavile sa istom šminkom i frizurama

  • 3

Ne viđaju se često tri identične mlade u istoj crkvi, u istim haljinama i sa istim frizurama. Rafaela, Rošel i Tađijane Bini (29), indentične trojke iz Pasa Funda u Brazilu, venčale su se istog dana, u isto vreme, u skoro indentičnim venčanicama i sa istim frizurama. Naravno, razlikovali su ih mladoženje.

Simpatične Brazilke nisu planirale da imaju istu šminku i frizure, čak su imale nameru da se različito doteraju.

- Probale smo različite stilove, ali nam se ipak svideo isti. Čak ne vredi ni pokušavati, uvek se završi isto - rekla je Rošel za Dejli mejl.

Jedina stvar koja je pomogla mladoženjama Rafaelu, Gabrijelu i Eduardu, i gostima da razlikuju mlade bila je boja bidermajera.

Priznale su da ponekada namerno zbunjivale svoje verenike, rekao je Rafael koji je oženio Rafaelu. Ipak, takve probleme nisu imali prilikom venčanja.

- Sa sigurnošću sam znao koja je moja. Čim sam ušao u crkvu znao sam, bila je najlepša - rekao je Eduardo koji je oženio Tiđijanu.

Roditelji sestara, Pedro i Salete predložili su da se venčaju istog dana. Otac je odlučio da ćerke odvede zajedno do polovine puta, a odatle svaku pojedinačno do oltara.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA