On je bigamista i živi s dve ribe koje se obožavaju! Da li mu zavidite? (VIDEO)

Verovali vi ili ne, ovaj momak je nekad bio štreber za kojeg su vršnjaci bili ubeđeni da nikad neće pronaći devojku. On sada živi s dve seksi devojke, a svo troje sada traže još jednu damu koja će im se pridružiti u njihovom ogromnom francuskom krevetu. Nema laži, nema preljube, svi su u ovoj priči srećno zaljubljeni u sve

  • 21

Dok je bio klinac, Adam Lajons iz Londona bio je operisan od muško-ženskih odnosa. Štaviše, tokom perioda odrastanja, mnoge devojke su mislile da je on totalni kreten koji nikad neće uspeti da smuva nijednu cicu. A danas?

- Kad sam imao 25 godina, zaposlio sam se kao domar. U slobodnim časovima čitao bih psihološke knjige na temu “kako postati privlačan suprotnom polu. Učio sam od majstora zanata, sve dok i sam nisam postao uspešan toliko da sam na ulici mogao da “startujem” ribe o kojima sam kao tinejdžer mogao samo da sanjam – počinje svoju priču Adam.

EMOTIVNA PRIČA MUŽA: Evo zbog čega sam pristao da moja supruga spava s drugim muškarcima!

Kasnije je i sam postao instruktor zavođenja, a njegov YouTube kanal je jedan od najposećenjih te vrste.

- Od bubuljičavog usamljenog momka odjednom sam postao baja koji živi u stilu Hjua Hefnera. Imao sam utisak da mogu da odvučem u krevet svaku lepoticu koju poželim. U jednom trenutku sam se viđao s 14 devojaka u isto vreme. To je bilo totalno ludilo! - otkriva on.

A onda, kako to već biva, Adamu je sve to dojadilo. Shvatio je da mu je potrebna ljubav i da želi da se s nekim skrasi. U jednom noćnom klubu, 2007. godine, upoznao je pet godina mlađu Aleksandru i zaljubio se.

- Venčali smo se nakon godinu dana. Ludo sam je voleo, a naš život udvoje bio je savršen. Bili smo tipičan monogamni par. Srećan par. Međutim, ja sam oduvek želeo da imam decu, a Aleksandra je godinama odugovlačila s tim. Iako je postojala ljubav, ova razlika u potrebama i željama umalo nas je koštala braka – priča Adam.

S obzirom da nisu želeli da se razvedu, odlučili su da isprobaju opciju poliamorije, odnosno da oboje imaju prava da spavaju i ostvaruju romantične veze i sa drugim ljudima.


- Nakon dugih razgovora, rešili smo se za “otvoreni tip” braka. Računali smo da će to povećati naše šanse da ostanemo zajedno. Aleksandra je imala seks s drugim momcima, a ja sam počeo da se viđam s ženom koju sam upoznao u kafiću. Razmenjivali smo iskustva i jedno drugom do detalja pričali o tome kakav smo seks imali s tim nekim drugim – kaže on i dodaje:

- Toliko nam je bilo dobro u svemu tome, da sam na kraju čak postao ortak s nekim od njenih frajera. Mislim da smo u toj fazi bili bliskiji nego ikad pre.

Foto: Facebook/AFCAdam Foto: Facebook/AFCAdam

No, sve se zakomplikovalo kada se u njihovim životima pojavila biseksualna Bruk, koja je im je postala zajednička prijateljica.

- Veoma sam se zbližio s njom i znali smo sate i sate da provodimo zezajući se i igrajući video-igrice. Jedne večeri, Aleksandra mi je predložila da se smuvam s Bruk. Uspeo sam u svojoj nameri, ali nisam računao na to da ću se toliko zaljubiti da ću poželeti da se razvedem od Aleksandre – kaže on i otkriva da su se na kraju ipak sporazumno razdvojili.

Foto: Facebook/AFCAdam Foto: Facebook/AFCAdam

U vezi s Bruk je stvari odlučio da postavi potpuno drugačije. Adam više nije želeo sebe da ograničava na monogamni tip odnosa. Ispostavilo se da biseksualnoj Bruk to sasvim odgovara. Počeli su da izlaze zajedno i nalaze devojku s kojom će provesti noć. A onda, upoznali su Džejn!

- Čim sam je ugledao, znao sam da je posebna! Nas troje smo “kliknuli” iste sekunde. Bilo je kao da upoznaš svoju srodnu dušu, pa pomnožiš to sa dva! - kazali su zajedno Džejn i Adam.

Kako bi bilo bliži Džejn, Bruk i Adam su se preselili u SAD i počeli da žive svo troje zajedno. U međuvremenu su stigla i deca, koju vaspitavaju zajedno.

- Divno je znati da postoji čak dve bliske osobe koje će se brinuti za vašu decu – kaže Bruk koja ima jedno Olivera iz prethodne veze, a nedavno je dobila sina Dantea s Adamom.

Ipak, ovaj neobični trojac se tu ne zaustavlja. Dešava im se da na jedno veče zajedno “smuvaju” još jednu devojku na jedno veče. Takođe, potpuno su otvoreni za varijantu da se njihovoj vezi priključi i četvrta partnerka s kojom će ostvariti dublji porodični odnos.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    14. april 2015 | 17:45

    Žene pljuju, a muškarci hvale. ..klasika....samo sto muškaraca nikad ne može imati dve istovremeno:-) dok Žena može biti sa dva muškarca istovremeno......uvek smo u prednosti što se tiče užitka, a oni uvek više laju. ...:-)))) ) Aaaaaa xxaxaxaxaxa

  • ▶zeMunKa◀

    14. april 2015 | 18:02

    Što je najgore, liči mi na gej muškarca.

  • Lara

    14. april 2015 | 16:59

    Kakva budala, BUDALE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA