MOJE OGROMNE GRUDI SPASLE SU MI ŽIVOT: Životna drama majke troje dece

U aprilu 2012. godine je svojim grudima udarila u okvir vrata zbog čega je silikon pukao, a ona je osetila kvrdžicu veličine graška. Ubrzo joj je otkriven rak dojke

  • 0

Majka tri deteta je, kako bi nakon dojenja vratila svoje samopouzdanje ugradila implante u grudi, ispričala je kako su joj silikoni spasili život. Naime, ona je jednom prilikom slučajno udarila svoje nove velike grudi, zbog čega je otkrila da boluje od rak dojke.

Liza Dejvis (33) z Telforda u Engleskoj, uštedela je 4.000 funti za četiri godine, jer je nakon prvog porođaja ugradila silikone i korpu 75B zamenila korpom 85D.

- Nakon dojenja, moje grudi su visile. Izgubile su oblike, bilo je samo tkvio, pa sam odlučila da implantima povratim svoje samopouzdanje. Mislila sam da ću poboljšati mišljenje o sebi, ali nisam mislila da će mi spasiti život - rekla je ona.

U aprilu 2012. godine je svojim grudima udarila u okvir vrata i osetila kvrdžicu veličine graška. Odmah je rekla svom suprugu Tristanu (36) koji ju je ubrzo odveo kod lekara.

- Doktor me je zadržao u bolnici na ispitivanju. Nekoliko nedelja kasnije, rečeno mi je da imam rak, što je neobično za nekog u mojim godinama. Bila sam očajna, samo sam plakala i razmišljala da ću umreti i decu ostaviti bez majke.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Podvrgla se hemoterapiji, pa radioterapiji, a zatim i operaciji kojom su joj uklonjeni limfni čvoričići.

- Nakon svega, lekari su mi potvrdili da sam pobedila rak, ali da više neću moći da rađam. Zahvaljujući mojim grudima, ja sam otkrila da imam ovu strašnu bolest. Ko zna šta bi se dogodilo. Implanti su mi spasili život. Molim sve devojke i žene da provere svoje grudi. Ja sam čist dokaz da kod ove bolesti nema pravila - poručila je ona na kraju.


(Telegraf.rs / Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA