Želite da mu priuštite seks za pamćenje? Evo šta treba da radite!

Pratite ove korake, pa ih večeras primenite, i vaš muškarac nikada neće pomisliti na drugu

  • 26

Dame, došle ste na pravo mesto ukoliko želite da saznate kako svoje partnere u krevetu da ostavite reči, ili pak da ga podsetite da bolju od vas neće naći.

Pratite ove korake, pa ih večeras primenite, i vaš muškarac nikada neće na drugu pomisliti.

PRLJAVE PRIČE

Dok neke devojke nemaju dlaku na jeziku i kažu sve što im je na umu, postoje i one koje je sramota i suzdržavaju se od toga da pomenu neku "prljavu" reč. Ukoliko ste sramežljive, pokušajte da se oslobodite toga, jer nećete verovati šta to može značiti u krevetu.

Naravno, morate same podvuči crtu jer "prljave" reči ne treba da stvore u vama osećaj nelagodnosti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

KONTROLA

Samopouzdanje u krevetu je veoma bitno, i to vam nikada nećemo prestati da govorimo. Slabo šta postoji privlačnije od devojke koja je veoma seksi. Pokažite mu šta želite, a ponekad u potpunosti preuzmite kontrolu. Ne morate ga zavezati za krevet, ali za početak budite gore i iskoristite to za vlastiti užitak.

NOVE POZE

Nemojte se plašiti da svom partneru kažete da želite da probate neku novu pozu u krevetu. Veliki broj muškaraca sa uzbuđenjem će prihvatiti vašu želju za isprobavanjem nečeg novog, a istraživanje novih područja uvek pali kada je u pitanju pojačanje strasti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


IZNENAĐENJE

Vrlo je verovatno da se neće iznenaditi ukoliko usred noći izvučete vibrator, ali ako primenite neku drugu seksi igračku, sigurno će se obradovati. Budite maštoviti, pa se osim sa seksi igračkama, poigrajte i sa hranom ili nekim drugim ulogama, ali sama promena u krevetu će doneti znatno više uzbuđenja.

GLEDANJE

Vizuelna stimulacija uglavnom uzbuđuje muškarce. Upravo zbog toga, mnogi vole da imaju ogledalo pored kreveta, a njega ćete oduševiti pozom "kaubojke" ili "obrnute kaubojke" koja će mu pružiti neverovatan užitak i još bolji pogled.

(Telegraf.rs / Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    16. april 2015 | 19:17

    Momci,cinjenica je da puno toga zavisi i od vas... Obozavam takve igrice u krevetu (ili bilo gde drugde) sa svojim deckom i uopste nemam problem sa tim da mu kazem ili pokazem sta i kako to zelim... i svasta nesto jos ;-) ali,to definitivno ne bi bilo tako da nisam 100 posto sigurna da ga izludjujem,da mu se svidjam,da me zeli...uglavnom...kao i svugde,za svaku igru je potrebno dvoje... Dakle,ako svojim devojkama date do znanja da su privlacne,da ih jako zelite i uzivate u njima...verujte,retko koja se nece potruditi....

  • KG.

    16. april 2015 | 11:25

    Skoro sam spavao sa jednom mršavicom, ljudi vatra živa, razvalila me.

  • Marko

    15. april 2015 | 20:30

    Sve tacno devojke dajte se u akciju ;))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA