Ovo je jedan mali trik koji će vam pomoći da doživite orgazam kakav ne možete ni da zamislite!

Sledeći put kada budete na korak od vrhunca, počnite da dišete polako i usporite korake, kako bi se vratili na sam početak. Ono što vas čeka nakon toga će vas dovesti do eksplozije kakvu nikada niste doživele

  • 10

Drage dame, ako je vaš seks sa partnerom ušao u rutinu, ovo je pravi domaći zadatak za vas koji treba da ispunite u toku predstojećeg vikenda. S druge strane, i one koje stalno dolaze do eksplozije orgazma u krevetu, treba da pročitaju ovaj tekst jer nije loše znati nekoliko novih trikova i primeniti ih.

Naime, sve što treba da naučite je da istražite granicu svoje izdržljivosti.

Reč je o što dužem suzdržavanju od orgazma, odnosno, ne smete sebi dopustiti da doživite vrhunac jedan određen period. To znači da kada dođete na korak do vrha, treba da se vratite nazad.

Iako to nije veoma lak zadatak, vredan je pokušaja.

- Ova vrsta seksa može znatno da poboljša vaš orgazam. Tako ćete proširiti i ojačati svoj orgazam zaustavljanjem pokreta i sporim disanjem. To je kao uživanje u putovanju, a kada se konačno pustite, sledi nešto novo.

Javite nam vaše iskustvo.

(Telegraf.rs / Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA