BLUD, RAZVRAT, ZLOSTAVLJANJE: Nećete verovati kroz kakve "muke" prolaze stiperi na devojačkim večerima!

Mislili ste da se na momačkim večerima svašta događa? Čekajte samo da čujete šta se sve dešava na devojačkim večerima, posebno kad razuzdane deveruše u goste pozovu profesionalnog stripera

  • 13

Devojačko veče rezervisano je samo za udavače i njihove drugarice, a jedini muškarci kojima je dozvoljen pristup jesu striperi. Uglavnom niko ne želi da govori o tome šta se sve tamo događa, ali ovi bivši striperi su nam otkrili tajnu. Seksa ima koliko hoćete.

Imao sam seks sa pola budućih nevesti na devojačkim večerima

Kao “muški zabavljač” radio sam nekoliko godina tokom studija i na devojačkim večerima spavao sam sa više od pola devojaka koje se spremaju za udaju. Neke od njih pružale su mi i druge seksualne užitke.

Oralni seks je “kao dobar dan”

Tokom devojačkih večeri često me devojke oralno zadovoljavaju, događa se niz situacija potpuno suprotnih onima na momačkoj večeri.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Buduća mlada na kraju devojačke večeri često traži seks

Kako bih zaradio dodatni džeparac, tokom studija često sam radio kao striper. Ta su vremena bila nemalo čudna. Naime, mnoge žene koje sam susretao želele seks sa mnom. Gotovo svaka buduća mlada na kraju vlastite devojačke večeri tražila je seksualne usluge. Iskreno, nikada nisam na to pristajao, ali sam se znao ponekad malo zabavljati sa kumama i deverušama.

Zgrabila me za penis, stavila ga usta, a onda je ugurala prste u moj anus


Pet godina radio sam kao striper. Nikada nisam radio u klubovima niti sam snimao reklame. Ako me pitate da li žene očekuju da ih seksualno zadovoljite, odgovor je - apsolutno! Na devojačkim večerima sve su pijane i njihov je mozak programiran da razmišlja kako ih svi muškarci na ovom svetu žele. Poznajem nekoliko stripera koji su fascinirani činjenicom da žene od njih traže seksualne usluge, i to samo zato što su žene.

Doživeo sam da me žena zgrabila za penis, stavila ga u usta i ugurala svoje prste u moj anus. Osim toga, doživeo sam nebrojeno mnogo oralnih zadovoljstava. No, jedino što mi se tada motalo po glavi jeste da sam ja tamo zbog klijentkinja, a ne zbog sebe i da moram sve to da trpim. Tako sam spavao sa nebrojeno mnogo nevesta i njihovih majki. Kada pogledam unazad, to je bio zaista dobar način da zaradim novac. Znao sam za nekoliko sati da uzmem i po 1.000 dolara, a besplatan alkohol i fina kuća ili hotel celu su priču učinili još zanimljivijom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Više puta mi je bilo muka kad sam video da mlada hoće seks sa mnom

U periodu od 18. do 22. godine skidao sam se za novac. Mnoge žene često su me hvatale za penis i to baš one koje najmanje želiš da to urade. Neke su me buduće mlade nagovarale na seks, ali ja sam ih odbijao. Što sam se duže držao nedostižnim, to sam više novca zaradio. Na kraju večeri žene su uglavnom bile pijane, a ja umoran od njihovog vrištanja pa bih uglavnom kući odlazio sam. Seks s pijanom devojkom za mnoge momke je vrhunska zabava, ali meni pozli od same pomisli na to.

Žene su me zlostavljale kao da nisam ljudsko biće

Ja sam bivši striper i eskort dečko. Često sam bio ponižavan i zlostavljan, kao da uopšte nisam ljudsko biće. Kada sam jednom prilikom došao na devojačko veče, na vratima me dočekala gospođa od 70 godina. Zgrabila me za penis i uhvatila za guzu, a ostale devojke su insistirale na tome da mi buduća mlada pruži oralni seks. U tom trenutku nazvao sam svoju agenciju koja je poslala čoveka iz obezbeđenja, koji je ostatak večeri nadgledao situaciju. Jedna od devojaka pokušala je da ga otera kako bi one mogle i dalje da se zabavljaju.

(Telegraf.rs / HotNet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    22. april 2015 | 14:48

    I onda ozeni se ! Sa kojom?! Sve iste,i kao sto kaze,svima mozak programiran samo da traze sex í tada zaborave na sve ostalo !Verno zensko ne postoji,to u njihovom mozgu ne postoji! Ali zato postoji da imaju po 150 lica i da se prave kako je svaka po nosu,najfinija na svetu !

  • LudakUrazvoju

    23. april 2015 | 13:02

    niko nije reko da smo mi verni...nego je problem sto se vi sve pravite fine i slicno...a ko zna kolko puta ste prevarili osobu sa kojom ste bile u vezi... znam iz iskustva :P ne kazem da sam ja bas nesto bio veran...kako sa kojom... al sam doziveo da mi bivsa jednom kad je bila pijana i kad je proslo koja godina od raskida mi priznala da me prevarila :P tako da niste ni vi cvecke za kakve se predstavljate...sta vise mozda ste i gore od nas :) posebno kad popijete :)

  • ja

    23. april 2015 | 08:11

    Sve iste ? A vi muskarci ste verni to je opste poznato jel ! Upoznala sam coveka svog zivota pre 10 godina.vencali smo se pre 5. Dobili dete i drugo je na putu. Nikada mu nisam bila neverna niti cu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA