MASTURBACIJA: Evo kako to rade žene, a kako muškarci

Masturbacija, uvek zanimljiva tema. Saznajte da li se, i koliko, žene samozadovoljavaju, kao i to, kako muškarci to kriju od njih

  • 6

Ovaj šaljivi video prikazuje kako bi to izgledalo da su žene otvorene po pitanju samozadovoljavanja, ali i kako to izgleda kad muškarac krije svoje "aktivnosti"

Oko 70 odsto žena redovno masturbira, njih 50 odsto to čine bez obzira da li imaju partnera ili ne, a tek 10 odsto žena tvrdi kako to nikad nije radilo. Ipak, čini se kako je žensko samozadovoljavanje i dalje tabu tema.

Video BuzzFeed razbija tabue i na duhovit način prikazuje kako bi to izgledalo da žena otvoreno govori o samozadovoljavanju svom partneru, kako muškarci zamišljaju žensku masturbaciju, ali i sve mere koje muškarci preduzimaju kako bi sakrili sopstveni "ručni rad" pred svojom lepšom polovinom.

Budući da je seksualnost svojstvena svim ljudima, pitanje koje se nameće je zbog čega se na izražavanje muškog nagona gleda kao na nešto normalno, a kad su žene u pitanju to nije slučaj. U ovom videu žene otvoreno govore o tome da li masturbiraju ili ne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksimilijan

    2. maj 2015 | 17:47

    Provereno tvrdim da zene to rade vise od muskaraca, samo o tome ne pricaju...

  • emma

    5. oktobar 2015 | 17:30

    Ne znam zasto žene neće da priznaju da masturbiraju,,a vecina to rade. :D

  • KG.

    1. maj 2015 | 08:36

    Šta je niko nema komentara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA