Da li muškarci više vole debeljuce ili mršavice? Ova cica je to proverila za vas! (FOTO)

Britanka Ivet Kaster odlučila je da testira muškarce i sazna kakvu građu devojaka oni preferiraju. Na jednom portalu za upoznavanje, napravila je “mršav” i “debeo” profil, a iznenadilo joj je doneo više prilika za sastanak

  • 16
Foto: Facebook/The Yvette Caster Foto: Facebook/The Yvette Caster

Koliko su kilaža i izgled zaista bitni muškarcima? Ovo je pitanje koje oduvek muči žene, a Ivet Kaster, novinarka i blogerka iz Velike Britanije, odlučila je da konačno i nađe odgovor.

Ovo je najtužniji oglas u istoriji novina! Ima samo 10 reči, ali će vam slomiti srce (FOTO)

Ona je napravila dva odvojena profila na sajtu za upoznavanje - na jednom je rekla da nosi konfekcijski broj 38, a na drugom broj 46. Želela je da sazna na kom profilu će imati više udvarača.

- U životu sam više puta gubila i dobijala kilažu, a trenutno zaista nosim broj 46 i apsolutno sam zadovoljna svojim izgledom. Oba profila su potpuno ista, osim veličine i imena - piše ona.

Na “mršavom” profilu je postavila niz slika iz perioda kada je imala znatno manje kilograma, dok je na “debelom” objavila svoje sadašnje slike.

PrintSkrin: OKC PrintSkrin: OKC

U odeljku za “tip građe” je na jednom napisala “mršava” a na drugom “s viškom kilograma”. Evo koji su rezultati.


- Za pet dana je “debeli profil” imao 18 poruka, 74 lajkova i 81 posetu. Mršavi profil je imao dvostruko više pažnje, imala sam 36 poruka, 211 lajkova i 210 poseta - kaže Ivet, prenosi portal 24 sata.

PrintSkrin: OKCupid PrintSkrin: OKCupid

Ona je na kraju zaključila da se muškarcima definitivno više sviđaju mršavije žene - ili bar mršavija verzija Ivet. Iz svega ovoga ova novinarka je izvukla i jedan drugi, mnogo optimističniji zaključak.

- Žena koja nosi broj 46, koja je postavila ružne slike sa podvaljkom ipak može da dobije 18 poruka za pet dana! To je 18 slika više nego što bi ovo naše društvo očekivalo. Najbitnije da sam sada dvostruko samouverenija bez obzira na svoj tip građe - zaključuje hrabra blogerka.

(Telegraf.rs / Metro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA