Ovo NISU znaci da vas vara!

Da, na ovom svetu postoji mnogo preljubnika, međutim, činjenica je da je ipak više momaka koji su lojalni i verni svojim partnerkama. Upravo zato, nema razloga da budete ljubomorni barem na ove stvari

  • 5

Nijedna devojka ne želi da bude prevarena i zato bi trebalo da obraća pažnju na sitne signale koji ukazuju na to da u životu njenog muškarca postoji neka druga. Ali, nije dobro ni od muve praviti slona, odnosno paranoisati baš oko svake gluposti.

PLAŠITE SE PRELJUBE? Onda nemojte da se smuvate s momcima kojima je OVO karijera!

Ako radi ove stvari, on je pravi dečko za vas!

Ovo su sitnice koje žene lako pobrkaju za prevaru, ali one to nisu.

Ne javlja se na mobilni

U ovom ludom svetu, ima toliko stvari koje on verovatnije sada radi, od toga da leži s drugom u krevetu. Ipak, ako se ne javlja čitavog dana, onda možda stvarno nešto nije u redu. Ali, opet, možda uopšte nije prevara u pitanju, već nešto daleko ozbiljnije.

ljubomora

Često ide u teretanu

Uvek postoji mogućnost da želi što bolje da izgleda zbog neke druge ženske, ali postoji i velika šansa da mu je dosta neurednog života i posledica piva i loše hrane. Zato, umesto da se plašpite, uživajte u njegovoj telesnoj transformaciji, dokle god vam ne da uverljiviji razlog da je reč o nečem drugom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Njegov seksualni apetit se menja

Nažalost, opadanje seksualne želje sasvim je normalna pojava. Stres, porodične drame, novčani problemi, karijera, zdravlje... Mnogo toga može da utiče na libido. Ako se tako nešto, tu i tamo dogodi i vama, nema potrebe odmah da pomišljate na najgore. Predložite nešto novo i uzbudljivo, preporučuje Index.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Neraspoložen je

Verovali ili ne, i muškarci mogu ponekad da budu hiroviti i razdražljivi i da imaju faze u kojima često menjaju raspoloženje. Razlog za to niti je neka druga, niti to što mu s vama nije dobro. Umesto da ga odmah optužite, jednostavno ga pitajte šta se događa i možete li ikako da mu pomognete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA