Evo kako da doživite orgazam ako mu je penis premali!

Veliki broj muškaraca ne može da se pohvali velikom muškošću. U slučaju da je vaš dečko jedan od njih pročitajte ovaj tekst

  • 7

U slučaju da se nalazite u nezavidnoj situaciji da važ partner ima jako mali penis, ne očajavajte. Proučite savete terapeuta kako da vaš seks bude što intenzivniji.

1. Predigra

- Jedna od stvari koje pridonose njegovoj veličini je i količina krvi, koja teče u njegov penis i to koliko je tvrd. Što je više uzbuđen, više će se osećati većim. Drugim rečima, ne preskačite predigru i nove stvari - otkriva doktor Jan Kerner za "Women's Health".

2. Vežbe

- Stiskanjem svojih Kegelovih mišića tokom seksa, vi ćete stvoriti više trenja, što znači da ćete svog partnera osjećati intenzivnije - kaže on.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Seks igračke

- Koju god da izaberete, ona će ostaviti osjećaj potpunosti - savetuje Kerner.

4. Masturbacija

- Kada se čovjek suzdržava od ove aktivnosti nekoliko dana, veći je protok krvi u penis, kada se on ponovno stimulira. Ipak, za to je potrebna prilična seksualna otvorenost s partnerom, o čemu itekako treba voditi računa, kako ne biste povredili njegova osećanja - zaključuje doktor Kerner.

5. Poza

Manetnom rezonancom je dokazano da u misionarskoj pozi seks ne samo da dopire dublje, već i poprima pravi oblik. Zakrivljen je poput bumeranga i dodiruje baš onu tačku koju treba!

(Telegraf.rs / Izvor: Women's Health)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA