Šokiraće vas kakve porniće žene krišom gledaju!

Gledate li i vi porniće? Saznajte koje kategorije žene najčešće pretražuju na internetu pa uporedite da li ste i vi među njima

  • 15

Šta mislite koje porniće žene najviše traže na internetu? Ako ste mislili da su to klipovi s velikim penisima prevarili ste se, a nisu ni mišićavi muškarci!

Ove stvari bi svaka žena trebalo da zna o svojoj vagini

Podaci prikupljeni na sajtovima za odrasle sve su nas iznenadili. Suprotno očekivanjima, žene najviše gledaju porniće sa lezbijkama i trojke.

Kada se govori o pojmovima koje žene najčešće upisuju u pretraživač, na prva tri mesta su “lesbian”, “threesome” i “squirt”, a visoko na listi su i “gangbang”, “lesbian scissoring” i “pussy licking”, a to su i neki od najtraženijih pojmova u odnosu na to šta traže muškarci.

Lezbijske porniće žene traže 132 odsto više nego muškarci, a klipove sa seksom utroje 75 odsto više. Kad je reč o pretragama porno klipova na kojima se nalaze poznate ličnosti, muškarci i žene su podjednako zainteresovani, a najviše se pretražuju zvezde poput Kim Kardašijan i Majli Sajrus.

(Telegraf.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P. P

    13. maj 2015 | 15:49

    Moja voli, sendviče, trojke, orgije... I kaze u pravom zivotu to ne bih nikada probala,aj da je verujem...

  • Tami

    13. maj 2015 | 15:04

    Nisam šokirana :-D

  • fap_masina

    13. maj 2015 | 15:39

    Devojke pustite vi gledanje, nego uzmite stvari u svoje ruke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA