SRUŠENI MITOVI O ANALNOM SEKSU: I same ćete ga poželeti kada ovo pročitate!

Činjenica je da ume da zaboli, ali ako budete pratile ova uputstva, uživaćete u njemu podjednako kao i muškarci

  • 9

Analni seks je oduvek bio tabu tema. I dok ga jedni dižu u nebesa, drugi ne žele da čuju za njega, a treći ga mrze, što dovodi do toga da je ovo i više nego dobar dokaz da o nekim stvarima ne treba raspravljati. Svi imaju neko mišljenje o njemu, a da li je to mišljenje bazirano na ličnom iskustvu ili prema pričama o njemu?

Pružamo vam nekoliko mitova o analnom seksu, pa vi nakon toga procenite šta je istina, a šta zabluda.

MNOGO BOLI

Iako to može, analni seks ne mora da bude bolan. Najčešće jeste, ali postoje brojne tehnike koje će vam umanjiti bol, samo ih treba na ispravan način praktikovati. Najbitnije je da krenete sporim tempom, pa se nakon toga opustite i ubrzajte, ali koristite dovoljno lubrikanta. Potrebno je početi s prstom ili nekom igračkom, i nakon toga ćete zaboraviti na sve neprijatnosti.

AKO JE PRVI PUT BOLELO, BOLEĆE UVEK

Ovo je totalna neistina. Ako ste jednom imali neprijatno iskustvo, ne znači da nikada više nećete uživati u njemu. Ukoliko se odlučite da ga probate još jednom, učinite to kada budete potpuno opušteni, a sugerišite partneru da vam istovremeno stimuliše i klitoris. Na taj način, ugodan osećaj će nadvladati sve ostale.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

POVREDIĆETE SE

Kad god se nešto radi na pogrešan način, povrede su moguće. Na primer, tokom vaginalnog seksa može doći do mikropukotina na zidovima vagine ukoliko niste dovoljno vlažni. Zbog toga budite nežni i koristite dovoljno lubrikanata i sve će biti u redu.

PRLJAV JE

Ovoj je definitivno najčešći, ali i najpogrešniji mit, jer anus i donji deo rektuma ne sadrže toliko "otpada" koliko se smatra. To apsolutno ne znači da bi analni seks trebalo da usledi kad god vam padne na pamet, bez ikakvih priprema. Postoje sapuni za analnu higijenu i poželjno je da ih upotrebite pre seksa, kao i da izbegavate vaginalni seks odmah nakon analnog, osim ako ne promenite kondom. Temeljno se operite, koristite zaštitu i lubrikat i nećete imati nikakvih neprijatnosti.

Foto-ilustracija: Foter.com / pinkiwinkitinki Foto-ilustracija: Foter.com / pinkiwinkitinki


NE TREBA VAM KONDOM

Činjenica je da tokom analnog seksa ne možete da zatrudnite, ali možete da prenesete/dobijete neku polnu bolest, ili u najboljem slučaju Ešerihiju koja vas može dovesti do infekcije mokraćnog sistema. Ukratko, kondom ne samo da je poželjan, već je i obavezan!

MUŠKARAC VAS VIŠE NEĆE POŠTOVATI

On je dobio ono što je hteo i sada ne želi više ništa s vama. Činjenica je da se događa, ali to nema nikakve veze sa analnim seksom. To je stvar osobe s kojom ste u vezi i koja vas nije vredna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

AKO MU JEDNOM DOZVOLITE ANALNI SEKS, UVEK ĆE GA ŽELETI

Ova teza je potpuno ravna onoj da ukoliko mu pružite oralni seks, želeće samo njega i ništa više. Svaki seksualni odnos pruža drugačije iskustvo i iako muškarci vole analni zbog intenzivnijeg osećaja, njima je ipak vaginalni seks prva ljubav (što se naravno seksualnih odnosa tiče).

(Telegraf.rs / Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • akwa

    16. maj 2015 | 11:07

    Živim sa ženom 11god samo mi je jednom dozvolila.Instalirala je amplikaciju na svom telefonu od telegrafa,nadam se da će ovo pročitati.Često ga po poželim ali ona neda.

  • Cedo

    16. maj 2015 | 00:24

    Ja ga obozavam ...

  • Bambola

    16. maj 2015 | 07:23

    Obozavam ga.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA