MOMCI: Ovo je razlog zašto bi trebalo da imate seks s barem 20 žena!

Budite iskreni prema sebi i priznajte s koliko žena ste imali seks. Ako još uvek nemate iskustva na ovom polju, preporučujemo vam da, pre nego što se skrasite, steknete što više prakse. Naravno, s kondomom! Verovali ili ne, razlog je čisto zdravstvene prirode

  • 13

Ako ste pravi zavodnik i možete da se pohvalite da je broj žena koje ste odvukli u krevet veći od 20, znajte da imate i 28 posto manji rizik od nastanka raka prostate.

Svi simptomi raka prostate

Šta da radite ako vam dijagnostikuju rak prostate?

Imao seks sa 100 žena, a NEMA PENIS!

Kako je otkrio tim naučnika sa Univerziteta u Montrealu i INRS Instituta Armand-Frappier, smanjene su vam i šanse za razvoj agresivne vrste raka u poređenju sa onima koji su imali seks samo s jednom ženom.

Do ovako pozitivne statistike za Kazanove, verovatno dolazi zbog otpornosti koja nastaje jačanjem imuniteta kroz razmenu telesnih tečnosti.

- Možda je to zato što imaju učestalije ejakulacije, što štiti od raka prostate. Veliki broj ejakulacija smanjuje koncentraciju kancerogenih materija u tečnosti prostate, a sastavni je deo semena. Stvara se i manje kristalnih struktura u prostati koje su povezane s rakom - objasnila je autorka istraživanja, profesorka Mari-Eliz Paren.

Foto-ilustracija: Foter/abolotnov Foto-ilustracija: Foter/abolotnov


Kako se leči upala prostate

Nažalost, ova teorija ne važi za homoseksualce. Kod njih je šansa za rak prostate udvostručena ako imaju više od 20 partnera i kod njih je pet puta veća za dobijanje agresivnog tipa karcinoma. Naučnici pretpostavljaju da je to zato što analni seks rezultira fizičkom traumom prostate.

Studija nema dobre vesti ni za nevine momke, jer oni dvostruko češće dobijaju rak prostate od seksualno aktivnih muškaraca.

Foto-ilustracija: OnlyHDWallpapers.com Foto-ilustracija: OnlyHDWallpapers.com

Do rezultata su došli nakon istraživanja navika 3208 muškaraca. Ispitivali su ih o načinu života i seksualnim navikama. Među njima je bilo i 1590 njih sa dijagnozom raka prostate postavljenom između septembra 2005. i avgusta 2009. godine, piše The Independent, a prenosi 24sata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    18. maj 2015 | 17:09

    A do skoro se pisalo da je opasno i rizicno menjati partnerke zbog raznih virusa koji napadaju prostatu i da mogu rezultirati rakom.Zivimo u svetu gde se skoro svakodnevno ustanovljuju i ruse principi verovanja,i to do te mere da covek vise ne zna sta da misli.

  • Neo

    18. maj 2015 | 17:48

    Desna ruka,najverniji partner. :)

  • PETAR

    18. maj 2015 | 17:48

    Ja sam spavao sa osam, ali preko dve-ipo hiljade puta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA