Uz pomoć KRVNE GRUPE odaberite sebi IDEALNOG PARTNERA!

Japanci veruju da krvna grupa ima veze sa vašim karakterom, pa tako prema njima svaka krvna grupa ima sebi svojstvene osobine koje bitno utiču na ponašanje neke osobe

  • 8

Japanci smatraju da je karakter neke osobe direktno povezan s krvnom grupom, odnosno da ima veoma veliki uticaj na život, posao i emocije. O ovoj tezi su već pisane brojne knjige, a dnevna štampa u uvoj zemlji često objavljuje horoskope koji se zasnivaju na krvim grupama.

Tako na primer ljudi s krvnom grupom A su obično perfekcionisti, ali i preterano nervozni, dok oni sa grupom B su veseli, ekscentrični ali i sebični.

Oni koji imaju najređu krvnu grupu, tačnije AB su misteriozni i nepredvidivi, ali su i pomalo umetničke duše, a oni sa nultom krvnom grupu su velikodušni i plemeniti, ali i tvrdoglavi.

S druge strane, naučnici ne priznaju ovakva verovanja, ali Japanci često preteraju pa krvnu grupu pominju i u svetu politike, ocenjivajući političare na osnovu toga.

Pogledajte osobine svih krvnih grupa:

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

A

+ / Odgovorni, kreativni, osetljivi

- / Tvrdoglavi, napeti, nervozni

B

+ / Samostalni, aktivni, kreativni

- / Sebični, nepredvidivi, neodgovorni

AB

+ / Smireni, racionalni

- / Neodlučni, zaboravni

O

+ / Društveni, plemeniti, nesebični

- / Ljubomorni, tvrdoglavi, arogantni

(Telegraf.rs / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA