SEKSI HOROSKOP: Ovan je kao GROM u krevetu, Jarac je pritajeni divljak, a Ribe...

Ako hoćete strastvenog, snažnog i spontanog ljubavnika - izaberite Ovna s podznakom Device. Saznajte ko vam, prema astrologiji, najviše odgovara za seks

  • 8

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane u seksu. Saznajte šta možete da očekujete, a šta ne, pa ćete izvući maksimum iz svakog iskustva.

Ovan je kao grom

Njegovu veštinu u krevetu možete da uporedite s grmljavinom - oni su mešavina energije i slovitosti s kojom iznenađuju partnera. Pripadnici ovog znaka vole da dominiraju, a seks s njima je spontan i strastven. Ipak, mana im je što poput munje mogu brzo da bljesnu, ali isto tako brzo i da se ugase – odnosno da požure prema kraju. Oni kao da teže da budu prvi u svemu, pa tako i u postizanju orgazma, bez obzira na partnera.

Bik je oličenje izdržljivosti

Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni, a u seksu su veoma izdržljivi i imaju libido koji je nezasit zbog Venere koja vlada ovim znakom. Oni uživaju u dodiru svilenog donjeg veša, zavodljivom mirisu parfema i tragovima karmina - u seksu se služe svim čulima. Nijedan detalj im ne promiče, ali svejedno imaju manu – umeju da budu predvidivi u pozama, vremenu i mestu same radnje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Blizanci ne poznaju tabu

Pripadnici ovog znaka su energični i znatiželjni, a u krevetu žele da istraže svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno menja i poboljšava. Za njih ništa nije tabu, voljni su da isprobaju sve poze, igračke i ostvare svaku fantaziju... No, kako imaju kratak interval koncentracije, takav može da bude i njihov libido. Mogu jako brzo da se napale, ali isto tako brzo mogu I da se ugasi I kažu da bi radije gledali TV.

Rak je i nežan i grub

Niko vas neće držati tako snažno, blizu i jako poput pripadnika ovog znaka. Oni svojom senzualnom prirodom u seks lako prenose svoje emocije, zbog čega partner sa njima to lako doživljava kao vođenje ljubavi i istinsku povezanost. Negativna strana? Isti taj brižni Rak često doživljava promene raspoloženja i može da se pretvori u nekoga ko je bezosjećajan, a seks tada postaje grub i hladan, posebno ako su ljuti na partnera.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Lav od seksa radi predstavu

Pripadnici ovog znaka u seksu žele kraljevski protokol, pet nivoa predigre, maratonski seks i dugo maženje posle. S njima se partner oseća kao glavni glumac u dobrom erotskom filmu, punom drame i inovacija. Međutim, mana im je što ponekad više misle na svoje zadovoljstvo, nego na partnerovo - što ih može učiniti lenjima kod podešavanja dok će bez problema uživati da ih neko tetoši.


Device ispunjavaju sve želje

Pripadnici ovog znaka su usmereni na to da udovolje drugoj strani, oni se u tom činu osećaju seksi i to ih uzbuđuje. Stalno usvajaju nove veštine i time iznenađuju partnera koji sa njima može zaista da uživa u seksu s potpunim opuštanjem. Mana im je što su na početku odnosa uvek za akciju, ali s vremenom očekuju da druga strana bude ta koja će češće da inicira seks.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vage ne izostavljaju ništa

Za pripadnike ovog znaka seks počinje mnogo pre skidanja. Oni komplimente, lepe gestove i razgovor vide kao uvertiru u strastveno iskustvo. S njima je seks predivno iskustvo, obraćaju pažnju na donji veš, mirise, atmosferu... Mana im je što mogu očekivati od partnera da im čita misli, odnosno neće verbalizovati šta bi tačno voleli i želeli, a to ih može učiniti frustriranim i pasivno-agresivnim.

Škorpiji je seks najdraži sport

Pripadnici ovog znaka su vladari seksa u Zodijaku, a njihov nezasiti libido ih tera da posvećuju veliku pažnju fizičkoj strani ljubavnih odnosa. Od partnera traže potpunu prepuštenost i lako ih uvode u svet seksualnih igrica u kojem oboje uživaju, a seks s njima nikad nije dosadan. Mana im može biti to što umeju da preteraju s fetišima, a zbog durenja i ljutnje mogu namerno da uskrate seks partneru, čime muče i sebe.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seks sa Strelcem je Diznilend

Seks s istraživački nastrojenim i liberalnim pripadnicima ovog znaka liči na vožnju u zabavnom parku. Strelac će vas bacati na sve strane i preplaviti čula, a čak i ako je iskustvo kratko, ono je nezaboravno. Koliko god bili dobri ljubavnici, koji veliku pažnju posvećuju ljubljenju, mana im je to što seks može delovati kao da nije nešto lično, odnosno da onog s kim spavaju mogu da pretvore u objekat za zadovoljavanje svoje požude.

Jarac otkriva svoju divlju stranu

Ispod promišljenog oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje - seksualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um. Oni koriste to što su potcenjeni kao svoju prednost, a ko izađe iz njihovog kreveta ne može da veruje koliko se daju u seksu. Mana im je što im je potrebno vreme da bi se opustili i partneru pokazali sve. U kratkim avanturama to se neće dogoditi, jer im treba vremena da se opuste.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vodolije su perverzne

Pripadnici ovog znaka su inovatori, a seks je samo još jedno polje u životu u kom mogu da eksperimentišu i istražuju. Za njih ne postoje tabui niti osuđuju druge, pa su idealni partneri da isprobate sve ono što ste ikada hteli bez stida, a oni će vam rado otkriti svoje perverzije. Mana im je što se seks s njima može pretvoriti više u fizičko, a manje u emotivno iskustvo.

Ribe izazivaju senzaciju

Pripadnici ovog znaka su veoma intuitivni te razumeju "govor tela" svog partnera, pa su korak ispred svih - znaju šta partner želi pre nego to i sam kaže. Zbog toga oni vode ljubav svim čulima, gotovo umetnički, s puno leptirića i raznih senzacija. No, ponekad funkcionišu po principu crno-belo, pa im je mana da naginju ili prema previše sebičnom ili pak previše ugađajućem ponašanju u seksu.

(Telegraf.rs / 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA